Wednesday, August 15, 2012

Spot corrector Pen

gara gara terpengaruh ngan iklan kat TV ...ai dah terbeli sebatang benda alah nih ...dlm belas belas hengget je . Konon ley la kan letak kat bintik2 yg cute2 kat muka kan agar cepat heal ....sekalik ..


 mmg masa skolah2 dulu mmg stok pakai fair n lovely je . Mana tak nya hari Sabtu je ada kadet polis kan . Jenuh nko berkawad tgh panas ...semer jadi hitam merelit je . Budak2 cina yg kadet pun terus bertukar jd kulit melayu ...yg melayu tukar jadi apa ? ko pikir la sendiri ,.....so murah punya solution tepek je fair n lovely nih so mmg ok la kan . Budak skolah mana mampu nak beli day cream ke sun block bagai kan ..

so gatai la nak beli kan ...sebab masuk watson cam ternampak benda nih ...eh nih yg nampak kat TV hr tew .....see ai mmg cepat terpengaruh ngan iklan tv neh ......

hahahhaha letak je cam ok ...bau dia best ....pen dia cute ......so cam tergoda je ngan bentuk n packaging dia yg cute tew ....

lepas letak tew cam konpiden ha nanti misti pudar sket ....tetiba rasa panas cam pijar baru 20 minit ...sekali tgk cermin cam merah kat kawasan yg di apply kan cream tew n kawasan sekeliling nya . terus pegi cuci muka cepat2 ...pastuh rasa panas n terus amik ice letak kat muka

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa merah pipi maks kiri kanan u ols cam kena penampaq je sebijik .....huhuhuuuuuuuu tak mo dah pakai ...campak jauh2 .......pas nih sapu je la kat mana mana parut kat kaki ke kat lain lain tak  mo doh tepek kat muka

so dgn ini saya dah test Fair n Lovely spot corrector n ia nya tak sesuai ngan saya ....tp tak tahu kot sesuai ngan anda .

huk huk dah la tgh waktu cuti2 mesia ..plus plak pakej jerawat yg manja2 naik nih....tambah plak ngan bonus muka merah hahahhahah ....terus tiap malam gigih pakai bedak tabloq akakkaka nasib dah tak merah ....

6 comments:

Cik Eka said...

uih tak bole try kalo gini..dulu penah pakai FL tapi x seswai..

safi jela yg sesuai....hehehe

kak,buh bedak sejuk kasi sejuk yer

eimitay said...

salam kak...

saya pun mcm akak,masa sek mmg pkai F&F je..sy da test pen ni...masa sy beli tu nampak mcm comel n muka sy pun bnyk bintik2 bekas jerawat jdk sy try la..skang dlm sbln da kot sy pakai,ada perubahan jugak,pudar sket bks jerawat tu..cuma ada 1 tempat kat bwh mata ni sy letak mesti rasa pijar kejap pastu ok dah...benda ni ikut kulit kot...just nak share ngan akak je.. :)

yati.

syiela said...

iklan mmg mempengaruhi kitakan... nak raya ni jgn muka buat hal sudah nanti :)

Abil Fikri Ahmad said...

Kalau dah cm tu kesannya..sorry morry la kita org nak beliii...

POSH76 said...

nasib baek tak beli....takut!!selamat hari raya

Cik Zura said...

mungkin miera leh try..silky girl.. dia bukan sahaja spopt corrector malahan boleh jadi foundation jugak..

Salam Syawal yer.. kim salam sama orang rumah dirumah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...