Tuesday, October 20, 2015

2 hari aje lagi

Assalamualaikum semua.


Moon sedikit bz. Yer lah, event dan jualan kat Globe akan berlangsung weekend ni. Bermula dari Jumaat hingga la Ahad. Selagi tak habis sale selagi tuh la takley lepak2 hahahah. 

Ada yg dah bgtau akan dtg dari Johor, dari Penang, dari Kelantan dan dari Melaka pun ada.


Google Map di SINI


Pandangan depan dan belakang utk ke Sarah Hughes Globe


Kali ni Moon ajak juga rakan rakan blogger utk memeriahkan majlis heheheh

Antaranya adalah

Fillanie
Peej Burhan
Neena Anuar
Mimy Hamid
Lizz
Kak Ai
Julia Johari
Dya Pinkymomma


Mcm last time Moon siap buat ala bazaar kat atas sana n ajak rakan rakan blogger utk bukak booth kat sana. Mmg syiok sangat.






Insyaallah nanti kalau ada rezeki kita boleh buat lagi mcm ni in future



Nanti acara sale akan bermula pada 23 hb dan berakhir pada 25 hb Oct.

Kat bawah ni Moon letak sekali harga upah sebab nanti senang kalau korang nak budget sesiap kan

*Upah jahit Langsir
French Pleat RM7 sekaki
Singapore Pleat RM16 sekaki
Eyelet RM18 sekaki
+ button RM2 sebiji
Tab Top RM16
Kepala with scallop RM30 sekaki

*Upah jahit kusyen
16 x 16 RM10
18 x 18 RM 15
24 x 24 RM 30
30 x 30 RM40

*nanti boleh tanya balik ngan staff lvl 7 k

1 comment:

Shahida Dzulkafli said...

Jom shopping..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...