Friday, October 09, 2015

MC

Assalamualaikum dan salam Jumaat semua

Moon baru je balik dari klinik. Tak sihat,,,tetiba malam tadik perut meragam pastuh kepala pening2....loya loya . Perut siap bergelodak...gerak sikit pun boleh dengar bunyi air glup glup glup.

Badan seram sejuk terus berbungkus selimut

Tetiba rasa nak muntah terus mintak baldi ngan pak sutan. Sampai je baldi terus muntah cam pili paip bomba.  Anak anak tgk pun terkejut sebab tak pernah kot kena mcm ni.

Pak Sutan ajak ke klinik tapi tak larat sangat nak bangun. Tido je terus...naik atas berbungkus mcm tepung bungkus.

Yaya plak siap nangis teresak2....Yaya taknak mummy sakit, Yaya sedih tgk mummy sakit

alaaaaaaaaaa dah, jangan la cam tuh. Nanti mummy join nangis jugak acaner

Baru je nak lena tetiba si Sarah dtg..

Mummy nak susu chot chot

Dia nih kan skrg mmg takmo botol langsung. Dah 3 minggu kot cam nih. Kat nerseri pun dia minum air masak dlm cawan je. Susu dia mmg reject. Susah hati la mummy cam nih dik oooi. Everyday cikgu nursery bagitau

Akak dia langsung taknak susu botol. Saya paksa n marah baru dia minum sikit. 

Ni doc dah bagi ubat tahan muntah semua. So makan ubat terus laloq n nak rehat la

ok u ols...take care

Tq yg order Inteemor ngan akak. Dont wory order hari nih semua dah setel. Tak menang tangan akak mereply. Sorry kalau lambat reply ya u ols...tapi janji semua akak dah reply.


update: Moon dah ke klinik rupanya kena food poisoning. So pikir2 balik rupanya hari tuh tapau makan pagi2 terus sebab malas nak kuar lunch. Tapi dekat kol 4 baru makan lunch. So perut plak kosong+gastrik pastuh bantai makan pedas...mmg kena la kan. Ni dah ok dah


2 comments:

LM said...

Siannye. Moga cpt sembuh moon

lieyalatif said...

baru nak wish tahniah tadi mood ekekeke mujur tak kene lempang ngan mood hahaahahahaah...

get well soon moon....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...