Thursday, October 22, 2015

Menang cash voucher Sembonia

Biasanya Moon jarang bernasib baik kalau masuk apa apa contest atau cabutan bertuah. Tapi hari tuh tergerak nak join contest yg Yaya Natsumi buat.

Masa tuh duk baring dah nak tido. Tapi skrg biasa la sebelum tido tgk phone dulu. Masa tuh dah pukul 11 pm. Contest tamat pukul 12...

Cara plak senang...cuma repost pasal contest aje...so cuba je la...Bismillahirahmanirohim.



Lepas seminggu lebih cam tuh nampak Yaya announvce nama pemenang. 8 pemenang bertuah n Moon salah seorang dari mereka


ni la hadiahnya....terus tetiba baru nampak beg yg duk sedia pakai nih dah mengelupas dah koyak belah dalam .

Moon plak bukan kaki beli handbag. Selagi tak lunyai selagi tuh la pakai. Brand tak kisah janji berkenan mmg beli je. Kadang org jual kat IG pun Moon beli...nak nak IG bagalicious by rama rama ke apa...murah2 plak tuh hahah


so mak sangat happy la kan dapat...walaupun voucher nih boleh di pakai bersyarat n ada harga yg perlu di patuhi, but still sapa nak bagi

Moon ketaq sket pakai beg mahal mahal...biasa beg mak bawah seratus je ...kadang pakai beg tak ori je pun but org still kata beg ori hahahhaha untung badan hahhaha tetiba. Tapi nih bocor la rahsia....tapi for moon biar beg tak mahal janji duit ada banyak. Jangan beg je mahal giler2 tapi dlm bag takder duit n poket kosong.

Biar pakai barang tak mahal janji hati kita mahal

Semalam ke Aeon nampak bahagian Sembonia, terus tanya boleh tak pakai voucher nih ...SA tuh kata akak kena pergi butik aje. Kat Alamanda ada....terus jeling ke pak sutan...jom besok lunch kat Alamanda.....ada makna tuh hahahhaha

Tapi brg Sembonia mmg tahan. Pak Sutan adiahkan Moon wallet 2 thn lepas kot tapi duk macam tuh jugak. Duk tunggu gaks bila nak buruk...boleh la ada alasan nak beli hok baru ahakssssssss

Tq Yaya Natsumi sebab buat contest cam nih .

3 comments:

Ibu Lala said...

wah bestnya. tahniah tahniah. boleh melaram dengan beg baru ye nanti.

Riana LittleCuties said...

Wahh kak moon..... ;) kte pun menang jugak...tahniah...dh target nk beli pepe ke? ahaks... kte tak ada target apa2 pun lagi...huhuhu

Shahida Dzulkafli said...

Wah.. Awesome gila.. Tahniah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...