Monday, October 26, 2015

Selesai sudah sale 3 hari

Misti ramai yg masuk hari nih sebab nak tengok Kak Moon dah update belum cerita sale Jumaat, Sabtu dan Ahad lepas hahah ( perasannnn )

Misti la belom sempat lagi diknon oooiii hahahhahah

Ni kaki pun duk berdenyut lagi nyut2 ..3 hari akak duk kat sana hahahha

Jualan amat lah sukses. Tq semua yg datang ....hope semua berpuas hati. Majoriti adalah new faces dan ada jugak customer yg pernah dtg.

Semua pun sangat baik baik n sweet sangat. Dalam masa yg sama sopink langsir, kita pun boleh kenal kenal juga kan. Ni la peluang yg sangat baik utk Moon jumpa dan sembang ngan readers semua. Kalau tak bila lagi kita nak jumpa kan.

Ada reader tuh siap bagitau ai baca blog u kan Moon dari zaman u pregnantkan Yaya. Tapi ai tak pernah komen hahahah tapi mmg selalu baca. Semua ai tahu...

Wahhhh tu dah 7 years ago. Tq sangat sangat sebab anda semua sgt setia baca blog nih. Walaupun kadang ai rasa sangat sendu hahahah. Kadang malas nak update blog, tetiba ada reader PM tanya napa akak tak sihat ke tak apdate blog...terus ai bertenaga n tulis jugak walaupun kadang merapu aje kan.

Tapi ramai yg 1st time jumpa Moon semalam cakap Alahaiiii Kak Moon lemah lembut nya cakap. Hahhahahah yer ke. Akak rasa akak dah brutal hokey hahahha kecuali cakap ngan Pak Sutan la...ngan laki dia jadi manja kededek lebeh sket hahahha. So siapa yg kenal Moon tuh mmg tahu la Moon macam mana. Cara Moon tulis nih pun sama macam Moon duk cakap ngan korang....betol tak.

So overall semalam sangat pack...nasib baik buat 3 hari. Kalau sebelum nih bayangkan Moon buat 1 hari je...mmg penuh la kat atas tuh. Nih buat 3 hari pun penuh....hari Ahad la paling penuh. Semua pun macam tak percaya ngan harga tu.

Siap tanya 2 3 kali sebab takut salah dengar,.

Tuh la akak dah canang lama tau ....mebi sapa yg terlepas tuh belum rezeki korang. Lepas nih boleh stay tune kat blog n page Moon tau

Nanti gamba akan Moon update bila gamba dah upload masuk laptop kay.



Ni Moon campor kan semua kay...mana mana yg Moon boleh cilok dari page org lain hahah


Ni taken from blog Julia Johari. U should go and read her entry....sebab dia cerita dengan detail sangat. Ni adalah kejadian hari Jumaat.

This is us kat Lvl 7...Julia, Me , Fillanie and Peej

Filla n Peej dah selamat dah pilih langsir. Nanti Moon cerita macam mana susahnya nak pilih hahahha. Asal nya dia org tuh kata nak dtg kejap je pilih2 langsir pastuh nak ke Martrade plak setup booth. Sekali berjam jam baru siap hahahahha

Nanti kalau langsir dia org dah siap, Moon akan canang kat sini juga kay. Paksa dia org utk share gamba langsir baru dia org hahahha. Julia pun siap pilih langsir utk parents dia...bagus la Julia nih. Misti your parents suka



Tq utk all this wonderfull bloggers yg sudi singgah ke kedai akak ( eh tetibaaaaaaaa , mana tahu masib mulut kan ) Si Neena n Ina pun kemain membeli langsir...Diya pun tersangkut membeli langsir pink, si Mimiy jgn cakap la...siap jadi personal shopper utk rakan rakan opis. Mmg terbaik la korang. Mmg sonok bila ada geng....terus buat macam umah sendiri hahahha. 

Masa nih siap ada promo slash harga jadi singgit. Percaya lahhhhhhhhhhhhhhhh hahahah n ni mana yg ada je la yer. Terus dalam masa setengah jam je licin hahahhaha tak sempat nak simpan ke hari ahad la. 



Sebab tuh la hari Ahad kita slash lagi harga sebab kasik can utk org yg dtg last day to enjoy great saving jugak


With Kak Ai n anak anak dara nya hahahha. Tq tau kak Ai...gigih dtg bawak 1 family n skali ngan Mak dia. Korang misti kenal punya Kak Ai nih sebab dia kan sgt glamer. Moon mmg follow lama blog Kak Ai nih lepas tuh slalu jumpa adik dia si Aj ni make up kan penganten masa zaman moon buat amik gamba kawen dulu dulu.

  Pada hari Ahad...bos bermurah hati bagi slash lagi harga. Yer la kan org hari Jumaat dapat peluang pilih kain sempena hari pertama...org hari Sabtu dapat jugak kain singgit...org hari Ahad dapat potongan harga lagi.

Hamek....terus gondol banyak rail hahahah

with Amalina..tq sudi dtg. Kemain happy dpt borong langsir. Balik terus u demam ya hahahha 


with Yaya Natsumi. Ni blogger femes hokey. Yaya dtg ngan mak dia n borong langsir jugak. Moon menang voucher Sembonia hari tuh dari contest yg Yaya buat la. So terus tetiba Moon pun amik gambar tayang beg hahahah tetiba kannnnnnnnnnnn. Mak Yaya siap borong langsir utk umah kat kampung n happy sebab dapat harga murah. Yaya ni sangat sweet n tak sombong langsung walaupun baru 1st time jumpa .

Nanti Moon akan buat laporan penuh yer..ni gamba campur campur.

Baru je habis sale , tetiba malam tadik ramai yg PM tanya bila plak sale hahahhahah


Pada yg friend request tu Moon nak mintak maaf sangat sangat sebab my friendlist dah hampir penuh. Jgn plak kata akak ni sombong ke apa tak layan friend request tapi sebab tak dpt nak accept semua dah. 

Tapi rasanya u ols boleh klik FOLLOW kan

atau kalau nak news pasal sale nih boleh terus ke FB page ni. Sebab apa apa pengumuman mmg Moon akan announce kat sana 


FB Page HERE


8 comments:

PinKy MoMMa said...

irreviuuuu kak mooonnnnn..eh kak moon tak sedar ke kak moon mmg lembut hahahahaha adoii klakar tau..nasib la adik diya tak tido situ jer..saya wassap dia cakap ari terakhir lg bnyk murah..dia sedihhh kt sana hahahahaha..sawan dah tu kak moon

yaya_flanella said...

Thank you kak moon! Happy gila dapat beli langsir murah semalam! Kalau ada lagi sale roger2 tau! Muahh! :*

Hanim Hashim said...

Arghhhh happeningnyeeee! Paling tak tahan harga tu ... huwaaaa! Cantik-cantik pulak tu ...geram nengok langsir tuk bebudak huhu

Shahida Dzulkafli said...

Kalau dekat memang gi serbu.. Malangnya x brape nak dekat..
jeles jer tgk Blogger Julia Johari update kat blog dia..
Dahlah lama teringin nak jumpa sis Moon nie..
Kempunan lagi..

haslina rusli said...

kak.. saye datang jumaat. rambang mata cari langsir. rezki saya nk pindah rumah skali ade offer langsir

A.I said...

Maceh moon cayang.. ^_^
Akk lom sempat lagi nk riak kt blog. Hari mencuci dare katanya..hihi

JunAina said...

Tunggu pindah rumah baru dan offer lain kalilah nampak nya...

nina suhaina said...

Kak moonnnnnnn tq tau.saya yg dtg dari sabah tu.nervous sangat nak jumpa kak moon.beli langsir 34 meter masuk bagasi just 7 kilo je.hehehe tq kak moon.langsir baru la rumah mak raya tahun depan ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...