Monday, October 05, 2015

Meeting kat Globe

Ahad ke KL kejap sebab mmg dah buat appointment nak jumpa Ketan utk diskus few things. Antaranya adalah utk pilih 5 pemenang Like, Share n Win hari tuh.

Moon akan announcekan nama pemenang kat end of this entry ok.

Masa nak pergi tuh jerebu nampak mcm tak la seteruk hari Sabtu. Tapi mata sangat pedih. So Pak Sutan pilih parking yg paling hampir ngan Globe iaitu kat tepi Semua House tuh. So jalan pun sket aje n terus masuk dlm bangunan.

Tetiba macam meeting formal plak kan dengan projector n laptop bagai. Moon cuma tunjukkan kat dia org pasal feedback korang. Andai kata korang ada cadangan atau komplen boleh bagitau Moon. Insyaallah, akan Moon sampaikan pada pihak management.

So semalam Moon cadangkan agar tambahkan bilangan kain katun sebab last time mmg semua orang beli kain tuh. So sesiapa yg tak sempat beli kain katun hari tuh mmg frust sangat sangat. Bayangkan, that day sahaja beratus ratus meter kain kartun habis dalam masa 1 hari sale. Moon pun tak sempat nak beli utk diri sendiri. Tuh la duk nanti kejap nanti kejap. Sudahnya gondol sudah rail langsir.


Kita org pun tgh bincang utk next VIP sale utk blog readers n follower Moonpunyerblog. So korang jangan lupa utk sentiasa masuk blog Moon yer ...sebab Moon akan announce kan tarikhnya kat Blog n kat FB

Nanti akan ada 2 floor utk kain langsir. Lvl 7 yg biasa korang dtg tuh kan plus lvl 8 yg bakal menempatkan high end fabric.
 turun ke lvl 7 jap tgk kain kain kejap n amik kain langsir yg Moon tempah dah siap.

 kebetulan plak ada org pm nak tgk kain belang. Maka mmg moon pusing n snap gambo kain belang2 hahah

maaflah kalau gambar senget2...sebab 2 gambar kat atas ni Yaya yg ambilkan. Ok la kan, boleh harap jugaklah utk snap beberapa keping gambar mummy dia hahah

Untuk peraduan yg sangat simple hari tuh ........ini adalah bantal yg dijanjikan tu ya




PEMENANGNYA ADALAH:

5 Pemenang yg akan memenangi 2 bantal yg sweet n comel tu serta sepasang towel yg tebal




 


 Nanti sila PM alamat pada Moon ya. Untuk pos hadiah anda...tq sebab sudi join


3 comments:

careno said...

ok dah terlepas... hahaha... tunggu nnti laa...

Julia Johari said...

Menariknya, kenapalah julia dok skip tak join rugi plak rasa, huhuhuhu bantal tu memang cantik lah kak moon

Suffiah zee said...

nakkkkkkkkkk sgt langsir yg mcm satin tu shinning...bile sale lg ni moon 0122264473...plzz wahtsapp saya...asyik terlepas jee mon...sob sob

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...