Monday, December 15, 2008

Ila kat hosp ampang puteri

Uiks kami baru sampai dah ada paparazi amik gambar ...

Kami sampai kat Ampang Puteri dkt kol 2 . Ila nampak ceria je ..terok tau kowang tak bagitau I . Moon tahu Ila masuk spital pun on Friday . Sebab Azie ada workshop skalik kat CBJ2 neh ...so ingat nak
ajak la melepak di petang Jemaat . Call buk pilla ...then masa tew baru tahu Ila ada kat hosp ..

So kami pegi melawat buk Ila . Ila kata dia dah rasa contraction . Contraction nyer agak kuat n jalan dah bukak 1 cm ..n she is 33 weeks . Doc tahan sebab nak monitor . Tak pa Ila , saya tahu awak bowink ..dah la wifi slow kan ekekekkeke . Sabar ek janji u n baby sihat ...sempat la kami wat acara melenggang perut Ila hahhaha. Syahmi kata adik dia nama Hafiz Rifain ....hahhahahah
Azie n anak anak pun ada. Gelak besar nko Azie ..nasib gigi nko cantek
Malu malu plak anak anak dara Azie nih . Misti sebab segan Syahmi yg handsome tew ada
Sebelum balik , harus la bergambar ngan tuan umah dolu ...Acara wajib ...acara melenggang perot ila ...Aku ngan Azie duk jampi perut Ila nih suh baby tunggu dolu jgn kuar agi . Tunggu lagi beberapa minggu ya baby .

3 comments:

Kasih Aleeya said...

alaaahai..windunyer kat ila... kat azie ngn ko pon aku windu.... sian ila bowink..hopefully sumer ok kan... aku doakan ila selamat melahirkan baby dier... happy lagik tuh minah tu..sabo jek aku!!!

Azie N Arif said...

hahaha.....tu laa tgk ila masuk hosp mcm org tak sakit jo...hehehhe....tp keselamatan bb perlu di utamakan....sorry yg moon aku lambat...tau je laa tunggu pengantin bersiap...weh..aku dah pegi booking costume kt city square semlm...byk baju weh...yg baju fiona pun aku jumpa...cantek moon..ko gi lah sana..try....nnt hari khamis baru aku g collect costume tu...jumpa hari jumaat ni ya...harus bergambar sakan...aku taknak beritau ko aku ambik costume apa....buat suspend...hehehe

happy2gether said...

alorrr...nak itut visit ila..tapi masa tu mai sibuk p tumbletot tuh..dah lama niat tapi asyik tangguh jek, sian kat syasya plak...takpe sblom mai blk kg nih mai nak p gak, sori moon n azie x dpt join pi lunch, mak mai ada time tu, nak antar dia blk ke kl sentral...next time ek?

ila tu happy sokmo, mai pon doakan semuanya selamat..amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...