Thursday, December 18, 2008

Lenny dah bersalin ...


" lenny has given birth 2 a healthy baby boy ( 2.4kg ) at 10.13 am today "

rasa seronok sangat baca message nih . Tahniah Lenny n Yang ....and Kak Alya tooooo
nanti moon n co gie lawat Len kay . Rehat ya dear

4 comments:

Kasih Aleeya said...

congrats Len & Yang.. sgt teruja kami disini okeh..harus moon kita kene gi nie..hopefully plan kiter nak gi berdua2an sok lunch time jadik yer.. kan kata (berdua dgn ku pasti lebih baekkkk).. hahahah...
oh yer..dinner ko sok malam ko jadik meow? misai meow dah ada lom???

Azie N Arif said...

tahniah lenny and yang..happy for you guys...dah dpt sepasang dah pelengkap rumahtangga....aku nak itut gak g melawat...hu3x

happy2gether said...

bestnyer dengor Lenny dah selamat bersalin, dah sepasang dah...Alya dah x sabo nak dpt adik aritu kan?bila mai nak pi visit Lenny nih..? mai dah kat Ipoh plak, but I'll be back on 24th nanti for my meeting,hopefully smpt singgah visit jap. korangggggg, aku nak itut...

maicher said...

miu miu bag
miu miu bags
miu miu handbag
miu miu purse
miu miu wallet