Thursday, December 18, 2008

Makanan cik yaya

Hasil nya ...sangat halus . This is nasi + ayam + carrot + ginger n garlic
skrg moon tak der la blend lumat sangat ..sb dia pun dah 8 months
Ini la rupa blade nyer

Iklan :aknya kalau nampak mata spotlight budak nih dalam gelap ..takut tak . Ha ha suka benor dia jegil ( utara) /cerlong ( trg ) / buntangkan mata dia cenggitu . Pernah 1 malam tew moon terkejut ..celik2 mata nampak dia duk tgk moon ..nampak mata je nko . Yaya jgn wat cam tew lagi ..kurus semangat mummy ....semangat je kurus ya u olss mummy ingat ada burung antu la dlm bilik ekekek


8 comments:

JuJue said...

alohh cute nyer. akid dulu pon kan suka wat mata cam tu masa kecik2..seyes...kalo amik gambo jer mata terbeliakk...
lama2 dah ok..hehee

love always said...

mata yaya boolat kan moon... cantik anak dara ni bila besar nnti.. ikut mata pak sutan..hihihi

Mama Hakimi said...

Moon...

Along tukar link blog.. heheh..

http://mamanayah-h.blogspot.com

cium kan yaya sket ek.. bila laa nk jumpa yaya nih.

BigMouth said...

mesti sedap kan.... yum yum yum!!!

Willie said...

HEhehe...actually kan, aku tak berani makan makanan yg dikisar sampai halus. Ahaks!

yantz-yeem said...

aqil smape skg mkn makanan yg cenggitu...ntah bila la nak tgk dia mkn nasik cam kita nie...

Miss Moon said...

ooo ya ka yantz . dia nak makan bubur je ek .
tak pa la yantz janji dia nak makan . kalau dia tak mo makan lagi la wisau di buat nya

superior said...

louis vuitton handbag
louis vuitton handbags
vuitton
louis vuitton bags
louis vuitton bag

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...