Wednesday, December 17, 2008

Ameera Suffiya 8 bulan



My notti noti n very high demand anak dara ...waaaaaaaa skrg banyak pandai woooo nak kiter ada kat dia je . Kalau bangun kejap ..maka akan dengar la sora dia tew . She is now 8 months . Baru tumbuh gigi . Ari tew sampai demam ...adeh tak tido mlm woooo. Nih dah ok dah . Skrg tak banyak duduk dah . Duk asyik berdiri je ...tapi kena pegang something la

Muka Isk yg comot ...tak mo mandi ..tak mo potong rambut ..bila suh paotong rambut dia kata tak nak ...
" nanti Isk botak "
rasanya dia nak wat rambut ala ben 10 la ...Isk tak handsome la cenggini ...mummy tak suka la tengok cam sabut atas kepala dah tew

8 comments:

Willie said...

Uha...best ler gambar ni. tak sabar nak tengok die besar.

Azie N Arif said...

adoii lawa nya anak dara ko ni moon...ramai peminat esok ni....rasa nak geget jeee ....bile nak jumpa ni...hari tu ingat kat hosp ko bawak yaya skali...aku rasa aku jumpa yaya skali tu je..masa aku lawat ko tgh pantang kat kajang. huhuhu...itu pun tak dpt dukung sbb abg isk tak bg. Ngidam betul nak dukung yaya ni.

sity29 said...

wahh kejap je anak ko dah besar ek moon :) ehehehe
time do fly fast!

Mummy Alysha & Iskandar said...

alahai... aku memang puji btoi anak2 ko nyer mata... memang hindustan hey...!!!

Mama Mia said...

hikhik..comey jerkk..lepas ni nak berjalan la tu. nadra baru tumbuh gigi 2 btg kat bawah. bila nk masukumah baru.

Cik Zura said...

uihkz.. banyaknyer entry... lepas geram nampak.. hehehehehhe

Lily Satrina ® said...

✿yaya, you are not far frm being a 1 year old young lady..especially bila dah ada gigi. mahar kena letak tinggi-tinggi. bukan senang nak dpt gigi cantik. hihihihi

✿moon, tya ada kawan. anak dia pun tak nak potong rambut sbb nak ikut Ben 10 tu. so far, tya tak tgk lg cartoon ni. tp rambut Isk dgn Omar (nama budak tu) sama je

Zanna_MamaBatrice said...

comel ler yaya
tang mata tu yg mahal tu......kening pun sama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...