Wednesday, December 10, 2008

raya haji kita org

plan nak balik Terengganu but my sis pun tak bagi balik ...bukan i tak nak balik tau . Sebab sana kan asyik hujan . Kang tak pasal pasal terkandas ngan bebudak kang payah . So raya kat Kajang aje .

Auntie Sutan yg duk kat Subang pun dtg beraya ngan kita org . Tak der apa sgt yg menarik memandang kan hujan darik pagi sampai la ke petang . Tempat kowang hujan daks? Kemain plan nak ajak bergambar ka putrajaya ...last last tak buat apa pun akakkakak

menu nye lontong + sambal udang + tempe n bilis pedas , i cook nasik minyak , mama masakan kuah kacang n gulai daging. Simple je ....tahun nih ramai warga penjara balik kampung so tak ramai tetamu.

kami ngan anak beranak n saudara mara aje
duk layan 2 anak dara nih ...nak bergambo . Nak letak dlm friendster la tew layan je la kan dia org neh . Malam lepas semer org balik , kita org plak yg beraya hahahahha makan la apa lagi ...besok kije . Malas nye la ...moon tak coti wo . Yer la cuti dah abih ..

1 comment:

Lenny said...

meriahnyer moon...

lenny start sakit2 dah malam raya aji tuh... so.. takder la enjoy sangat....

nieh tgh tunggu waktu jee