Tuesday, December 30, 2008

minggu2 yg sangat full

Itew bukan Pak Sutan n Isk yer . Nih ntah sapa sapa hhahahh Moon main snap je

This pic was taken masa ke pantai Bagan Lalang last week . Ada job kawen kat sana . Moon ngan Sutan cam jakun je hahah sebab nya kita org tak pernah dtg sini . Naseb baik la pak jaimy bwak kita org makan seafood . Elok bebeno, pas penat bekerja kiter lepas tepi pantai makan seafood ...sgt syiok .

Thanks Shida sebab percaya kan Moon . Walaupun kiter tak pernah jumpa sekali pun . Tapi bila dah ketemu rasa cam udah lama kenal kan . Selamat pengantin baru .

Hari tew panas yang amats la ...sampai Moon pun main cak cak balik pokok . Pokok nih pun jadi la . Kalau Moon nih pun dah panas yg amats ...cam na la pengantin tew harus lagi double panas nyer

Kejap je masa berlalu . Lagi beberapa hari agi dah tahun 2009 ...and nanti umor jadi 29 laks hahahha udah tua , anak anak pun dah duk membesar . Tetiba je aku ckp cam org umor 40 tahun hahahahhah . Apa yg dah capai 2008 ?

-*- alhamdulillah , kami berjaya beli umah . Cukup la untuk 1 family dan jugak untuk ahli keluarga yg lain .
-*- berjaya tambah seorang agi family member , Ameera Suffiya lahir on 30th March 2008
-*- di murahkan rezeki oleh nya . Ada aja sumber2 yg mendatangkan hasil . Alhamdulillah berkat daya usaha kami laki bini , rezeki tew bertambah murah .

-*- dikurniakan kesihatan , alhamdulillah
-*- dan banyak lagi ...i realy thankfull for that


Moga tahun 2009 nih lagi bermakna and lebih baik dari 2008 . I hope i can become a better person , a better wife n mum to my hubby n my kids and to my family . Pasti nya akan berusaha lebih kuat agi tahun 2009 nih ...chaiiiyoookYer itew adalah tangan kew yg montok2 . Goreng pon sodap

4 comments:

Azie N Arif said...

masyok lah ko moon bulan ni...wah!! bangga aku kawan aku skang jd photographer profesional. Jangan lupa aku sudah tau...hehehhe

Miss Moon said...

masyok masyok jugers ...penat tew amat la tak terkira nko

ini la kije multitasking yg amat memenatkan tapi menyeronokkan

a working mother , with 2 kids and a wife and working part time ...phewwww aku imbas balik cam nak pengsan pun ada ...but i manage to do it for the sake of my kids sambil layan hobi gaks .

technology said...

louis vuitton uk

Anonymous said...

belajar banyak