Thursday, December 18, 2008

Isk dah potong rambut

Berjaya jugak memujuk Isk utk memotong rambut hahahhaha
Berjaya jugak Moon ngan Sutan berlakon kononnya kepala dia ada ulat
hahhahahahhahah beria ia kita org berlakon ...terus dia setuju
Kat kedai diam je ...hahhah sedey ke Isk rambut Ben 10 dah tak ada hahhaha
Bukan mummy dengki tau tgk rambut Isk ...tapi skrg kan lagi handsome n kemas
tak der la berpeloh2

6 comments:

Mama Hakimi said...

alahai moon... berjaya gak memotong rambut isk wpon xde laa panjang mana.. Ni anak teruna along ni rambut dh panjang sampai org tanye ni kakak ke abg nih... uwaaaa pon susah nk potong rambut... lagi sanggup dia duk selak2 rambut dari nk ajak g potong rambut... huhuhu... camne nih?

yantz-yeem said...

mesti isk lagi encem kalo rambut pendeqs....ha moon tu baru anak lelaki dah rimas..nnti rambut yaya panjang ke pendeqs mummy?

Miss Moon said...

Yantz , anak lelaki kalau panjang wimas ooo dah la rambut dia bila panjang cam sabut kelapa ..tak eloks ..sideburn pun panjang je kan ..nampak cam tak terurus je anak aku bila rambut nyer panjang cenggitu . Kalau yaya mmg nak simpan panjang ...ley mummy nyer wat dendan main sepit sepit ekekkeke . Tapi nih keturunan moon neh kuat berpeloh ..tgk la cam na . Kena utamakan keselesaan anak anak dolu kan .

Long ,Haris rambut straight long ...tak pa . Dia memanjang dalam keadaan yg cantek . Isk tak elok

Zanna_MamaBatrice said...

salam ziarah moon
mana gambar isk potong rambut..nak gark nengok rambut baru dia tu..

tp kreatif ler plak moon nyer idea nak suruh dia potong....siap ckp ada ulat atas kepala tu..he he he...lebih kurang jer alasan yg zana bagi kalu nak berus gigi si batrice tu...ckp nanti ada ulat dlm mulut..he he he psyco lebih

Willie said...

Hahah...it's not easy to get children to cut their hair because they are afraid of scissors. Maybe if you put a photo will be nice

intelligence said...

louis vuitton speedy
louis vuitton wallet
louis vuitton purses