Thursday, December 18, 2008

Bila abg perasan dia kecik lagi...

Ini la yang berlaku apabila si abg tetiba tingin nak jadi baby balik ...sian abg ek nak bermanja ...layan je la kan . Sekali sekala layan anak apa salah nya . Bila di sebut olo olo Isk ...baby nak tido ke ..terus dia wat muker nyenyeh hahahahha cam nak kenyet kenyet je budak nih .
Nih konon baby ngantuks nak tido ..

Memula nak lipat kain dia dtg kaco hangen gaks kan . Org dah la nak cepat ...tapi bila tgk dia cam tgh enjoy je takkan nak spoilkan mood dia kan ...layan je la ..utk ari nih je len kali tak ley main cenggini.Nak jugak dia menyumbat kan dirinya dalam bakul tew . Tido dalam bakul tew je la Isk malam nih ...nak?

2 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

keh keh keh...abg isk....apa kes duduk dlm bakul baju mama awak tu...

my batrice pun kalu jumpa bakul baju sibuk nak dok dlm tu....

materials said...

dior uk
fendi
fendi purses
discount fendi
fendi handbags