Monday, December 15, 2008

Kami 1999

sangat klaka la tgk gambar nih . Moon duk kemas kemas ...skalik terjumpa frame nih . I sangat kuwus ...n Sutan pun sangat kuwus n handsome ...hahahha

Moon tanya isk

me : Isk nih sapa nih ( pointing at sutan )
Isk : Nih daddy Isk
me : nih sapa plak ( pointing at me )
Isk : Nih kakak ...

me : Nih mummy la Isk ...

Isk : Bukan ...nih kakak la .


adeh beza sangat ke sayang oooi hahhahahah...mmg beza pom...harg harg harg harg
. Masa nih Sutan kata moon sangat kuwus kering then dia suka kutuk kening i masa nih ...terok tauuuuuu ...kutuk kutuk pun skrg jadi bini gaks ekekekkekeke...tak sangka kan dah 10 tahun kiter kenal ...rasa cam baru je kenal awak ...hahahhah ayat yg sangat gediks n perasan muder ... tak suka nyer nengok rambut tew ...nasib la skrg dah rebonding akakkaka

8 comments:

Kasih Aleeya said...

hauhahahahahahha... sungguh lawak.. sampai isk tak kenal ko? dia kenal sutan sbb sama jek misai sutan tu aku nengok..huahahahhahha... 10 tahun dah tu.... auwwwwwwwwwwwwww..lomantiknyer sama mcm 10 taun dulu kan..auwwwww...aku tau..aku tau..hahahahhaha!!!

azdra-azdra said...

ahahahahahahahha yer aku pun turut hahahahahahahahahhaahhahah..hehehehhe

sutan skang ngan dulu..dari segi muka tak byk beza..cuma beza dari segi bentuk jer... heheheh

ko obvious lain moon...hahahahah takper ko ada geng ngan aku..sama2 rangka bosau,....ahehhehe

tapi takper 10 years..tp kasih sayang...lomantik2 masih sama kan?? auwwww jugakk!..tambah sejuk2 mcm nihh..auw auw auwww meowwww

happy2gether said...

lainnyer moon and sutan 10thn dulu....suker tgk korang...loving jek gitu...ehhe isk x kenal mummy ek?ehhehe kelakor la isk...

manjer best said...

mmg betul itu la miera n sutan yg ku kenai dulu2...sgt2 romantic n boombastic..hihihi...di mana ada sutan disitu ada miera..dimana ada miera di situ ada sutan..kecuali dlm bilik n toilet hostel...tp kalau toilet kolej smp dpn pintu sutan temankn miera..hihihih...(payah nak jp couple cenggini tau..)

Miss Moon said...

shhhhh manja jgn bukak rahsia ...kang ada yang termuntah hahahhah . Tapi mmg sonok bila ingat balik time time berchenta ...sutan tew sangat baiks n romantic in his own way .

ha ha kan mmg cam belangkas dolu dolu ...kemana je pun nak berdua ahaks . Siap time nak gie kelas ...siap sutan tunggu dpn hostel boy sebab nak jln sekalik ...eiii gediks hahhahaha

Lily Satrina ® said...

✿kakak Moon!
hahahahhahaha....
KAKAK mana pulak ni Isk?

✿Moon, semoga 10 tahun tu jadi 100 tahun ya?
Grow old gracefully.

Anonymous said...

Moon...dulu blajo kat KYPM gak kan?Rasanya korg ni sokmo bersama-sama ke mana saje.

TEFiN said...

hehe.

lawak. mcm ingat jek lorong mane yg ade sofa biru tuh. Rindu KYPM... lalala

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...