Wednesday, December 31, 2008

wah manyak happy

"Kami dah pos surat yg mengatakan CF dah dpt n berapa nak kena bayar , puan tak dpt ke surat tew "

alamaks tak dapat

" kami pos ke alamat no * putra heights 18 hb ari tew "

aramaksssssssss sangat bagus la me n sutan sebab tak inform pertukaran alamats. Rasa nak sekeh2 kepala sendiwi . Tak ley sekeh kepala suami ye hahahha

this is the best part

" 2nd week of Jan dtg opis amik ......................"

ha ha ha amik apa u olllssssssssssssss . It makes me sengeh sampai ke leher hahhaahh bukan sampai ke telinga ajork yaaaaaaaaa


tak sabar nyaaaaaaaaaaaaaaa koz its gonna be the best birthday pwesen ever

8 comments:

iswatie "colours of life" said...

best yer moonnnnnnnn

+gEe+ said...

manyak ssyyookkkk aarrr!!!!
-HAPPY NEW YEAR FOR MOON N FMLY!-

Lenny said...

moon... bestnyerrrr... bleh serbu umah moon pasniii..

Kasih Aleeya said...

gitewww...biler nak kasi fillanie serbu???

Mrs.R @ Emi said...

Kak Moon..jgn lupe jemput saya kalo wat kenduri naik umah*muka xmalu*sy dok tmn dahlia kt bwh tu je haaaaaaaaa

genny said...

wahh..dh leh masuk umah baru lagik..hehe..sama bz le kita moon tahun ni..tp lom decide lagi bila nk pindah...kekonon nk reno sket dulu..mcm byk duit!!!!hahahahahaha angan2 je la lebih hehe..

nydia-mama akif said...

Wah.....bestnye dah ade rumah baru..Anyway thanx moon coz u la org pertama singgah blog ku..hahaha..kesiannye aku kan....actually segan nak bg org tgk blog coz still tunggang langgang n sgt tak pandai bab2 ni..huhu..tp bile nampak komen ko aku sgt gumbire(jakun tak aku)..hehehe

alerts said...

chloe bags
chloe handbag
chloe handbags
chloe paddington bags
chloe paddington bag