Friday, January 23, 2009

grill dah pasang

tadi pegi tgk umah ...grill tgh pasang . Moon pasang yg paling simple je . Nak krawang krawang bagai ngak mampu oooooo 6 - 7 k ...sangat kopaks kay . I like this one ..sangat simple n sweet
Dari pandangan belakang Dari pandangan depan
Dapur baru pasang konkrit . Yg buat nih misti sebuk nak raya
Yg ni lom pasang lagi .

Sangat bising la ...cam nak tercabut anak telinga anak tekak semer ...sangat bising hokey ...eiii hangen je tadi org pasang grill tew telah mengotorkan dinding2 eiiiiii tak soka . Sutan kata biasa la tew dah dia org nak wat kije kan ...nanti kiter cat la balik . Adeh ...

9 comments:

mrsslurp said...

wahhh best nyer sedang buat pengubahsuaian..sure excited kan..;p we ols nih masih le menunggu2 nih..ekekek
btw grill tuh cute lah mmg simple and cantik sgt esp. sbb "white color"..;p

Miss Moon said...

tk buat apa apa renovation pun akma , cuma pasang grill ngan wat KC aje . NAk wat yang lain masih lom mampu ar ha ha ha ...

kalau boleh nak pindah masuk secepat mungkin .

simple je grill nye .

Jaja said...

kak moon, design ni mmg sgt cantik walaupun simple je..
saya pun suka gini juaa..tapi tah bila nak pasang coz kunci pun tak dpt lagi..
btw, baper ye dia quote utk grill mcm nih??

Miss Moon said...

Jaja grill bodow cam nih pun bwah 3 k ...mahal kan . Tapi nih nasib la sekarang besi agak murah ...kalau tak last few months .. harga dia dalam 4 k jugers

jaja misti tak sabar nak dapat kunci kan ...

rina shareena said...

grill yang simple senang nak maitain..kalau dah berkerawang bagai... sangat susah nak cuci nanti kat celah2 kerawang especially bila ade byk habuk...rasa cam nak cat lain jer..

genny said...

adusss..bila le nk ada semangat reno umah ni huhu..bagus aa moon cargas setelkan pasal umah ni..go go moon!

iswatie "colours of life" said...

wah...best moon..mmg suka grill warna putih..naik dgn color kuning tuh...

kitaorg still pening kepala coz mcm nak dok Salak Tinggi but ramai kata jgn beli trus sewa dulu..dah get long ngan tempat tuh br beli la...

Zaimi said...

waa....lawa la rumah... kemas jer nampak grill tu... KC pun menti mantap gitew... nanti jgn lupa ajak kitorang lepaking kat umah baru yer...hehehe ..tahniah dari kami ...

Miss Moon said...

watie betul juga kata kawan nko tew sebab nko pun baru lagi kerja kat tempat baru kan .

sewa la dolu ...mana tahu hati terpikat ley la beli satu umah kat area sini

Zaimi n Mai , toceiiii sama cam grill umah kkowang . Masa moon gie umah kowang tew terus menjadi sumber inspirasi gitew ...sebab banyak umah skrg wat cam nih je ...sangat simple . Terus tunjuk kat sutan . slama nih bagitau dia cam tak nampak sangat . Bila tunjuk baru dia setuju . Boleh aja datang lepak lepak kat umah . Nanti moon wat makan makan ek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...