Wednesday, January 14, 2009

Melawat Baby Ila

Congratulation my dear friend ....
Hafiz is so cute ....best nyer dapat pegang baby . Ila pun nampak sihat .

Kami pegi melawat Ila on Sunday . Kami gerak lambat sket sebab bapaknya penat kerana malam tadi tgk bola ngan bebudak opis . Kasik chan la dia bangun lambat sket. Pas siap kan budak2 kami pun bergeraks . Gerak gerak gerak khas ....on the way atas MRR2 tew tetiba lapar plak ...so singgah la makan dolu . Aternya dah tghari kan . Msg Mai bagitau kami lambat sket ...sampai kat umah Ila nampak Mai dah nak baliks . Sempat sembang kejap ngan Mai sambil membelek2 awek baru Pak Jaimy ....Isk tak sabar2 nak gie jumpa Syahmi . Ternampak plak kertas Mc D tew ...semer dia nak . " Nanti mummy beli ini ini ini untuk Isk yer " wah ingat ini drive thru je main order

Sila pastikan anak anda memakai seat belt ya . Kang tak pasal pasal kena saman . Luckily dia nak bekerjasama . Memula dia tanya gaks asal dia kena pakai ...then kita org cakap la nanti polis tangkap ( ayat mengugut ni) then tgk daddy pakai ...mummy pun pakai . Jadi isk kena la pakai . Nanti kalau daddy break tak der la Isk terjatuh or tercampak ( i know ayat nye cam kasar ) . Then dia pakai je ...gud boy . Mummy tahu Isk dah besar ....Lepas makan , duduk je dalam kereta terus suruh Moon pakai kan dia seat belt ..bagus bagussssss . Maaf la ya gambo kureng sket sebab Isk marah amik gambar dia . Nih pun curi2 konon nak sms .

Thanks Ila ...sonok sembang ngan awak . Baby Hafiz baik je ...dia titun . Sonok dengar pengalaman Ila bersalin ....wah sonok ka ...kalau dengar cerita org mmg sonok ma ...cuba kalau sendiwi ..hahhahahhaIni la baby Hafiz . Comey kan ...

9 comments:

ryani said...

slm kenal kak moon..aci x panggil akak? heheh..

kak saya berminat sgt nak amik outdoor photoshoot..ni semua gara2 tgk dlm vp nyer blog la ni...

saya ingat nak amik outdoor sempena 5th anniversary saya ngan hubby...tp pakai baju pengantin la...huhu pengantin lama gitew...xtau le baju kawen kitorang tu muat lg ke x?huhu iyolah dah kawen ni kan memasing membina badan la ni..

dlm blog vp, dia ckp harga akak rm300..tu utk outdoor je..tp utk kawen lain..ni kalo outdoor tp mcm sy ckp td tu la..gambo pakai baju pengantin, still sama harga ke or lain? hope akak leh respond kat saya ek..

venue maybe kat frim, titiwangsa or lake garden...tarikhnya 30hb jan ni or bila2 la akak free...ok kak moon cayang...tolong yerr...

tq bebanyak....

Miss Moon said...

Hai Ryani ...thanks

dear, moon nak sangat amik but 30 jan tew my birthday . Rasa nya cant make it . Can we plan it maybe in Feb ?

Yup the price is RM300 . Ryani kasik moon ur email add so that moon ley mail kan detail nya .

Pakai baju apa apa pun tak kesah

My YM is Munirah301

nanti kiter diskus n set date kay

azdra-azdra said...

klu aku moon?? aku??? aku pun nak gaks photoshootttt!!! hahahahahahah tp martilah aku klu aku pakai baju pengantin gakss.. hahahahahhahahahah

kak moon..bb ila mmg cute.. biler kak moon nak bawa adik gi sana?? heheheheh

isk order jer ngan kak moon nih.. dia mmg ala2 mcm drive tru gaks.. ker see tru... heheheheh auuwww jgn marah jer kak moon... hehehhehe

Miss Moon said...

nko saja je kan kak fara .........auuwwwwwwww

Ryani moon baby 1980 ....wah gitew .

Meh la fara wei bila aku nak menembak nko neh ...kata nak plan wat photoshoot ngan aku ....

aku see thru ke ...aku kan kayu balak gred A mana ley see thruuuuuuuuu

Kasih Aleeya said...

huahaha...mak tak tahan okeh!!!! 'baby 1980'... kuakakkaka.. waa kak moon..menariksnyer PS pakai baju penantin... kalo adik free jgn luper ajak adik yer.. adik soka!!! hahah

Azie N Arif said...

moon, ko melawat ila tanpa aku...huhuhuhu...sadiss!!! fara, zz, sesapa jom kita g lawat hafiz..jom!!

yantz-yeem said...

ya moon kita sama-sama baby 1980...harusla vangga kan?

gEe said...

moon award for u..

Lenny said...

moon... bestnya.. dah tgk baby ila... nanti pas pantang nak pegi gak lerrr....

moon, jap g len email pasal kenduri erk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...