Friday, January 23, 2009

Tagging game n award


1. Copy Badge “
2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda


2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda

Yantz mama Aqil

3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum pemenang seterusnya


  • Moon suka tgk blog n FP org
  • Saya nih sangat soft hearted n kadang org kata soft spoken . Ye ke skalik aku jadi ibu tiri baru kowang tau
  • Saya suka amik gambo n suka gambar nya di ambil . So kawang kalau jumpa ngan aku jgn plak sorok kamera kalau nak mengediks depan kamera tew sila la offer aku utk join skalik
  • saya nih cepat bersedih hati n cepat terkecik hati . Harap badan je besor
  • Saya kalau dah kawan mmg kawan betul betul ...org berbudi kiter berbahasa kan kan kan .
  • Saya suka wat makan makan n jamu org makan . so sapa nak makan nasik dagang hahahha harus la jaja signiture dish kan ...hua hua hua
  • Saya sangat cerewet ..kadang benda susun tak betul pun saya mengeletiks nak gie betulkan akakkaka
  • Menurut profile analysis....org spesis saya nih akan sangat cekap buat kerja bila di presure ....ye ke . Aku rasa aku lagi glabah ada lah
  • Aku masa kecik2 sangat comot n sangat hitam . Bila dah besar nih putih sket . Mebi sebab aku bertambah mok mok mebi kulit mengembang kots
  • Aku kalau tak pakai eyeliner nampak cam sakit je . Terus mata cam ikan lolong hua hua blurp blurp ....tak pakai make up pun tak pa janji eye liner mau kena ada . Kang tak pasal pasal org tanya ...moon nko tak sehat ke ...
  • Aku kalau nak tido kena tido dlm bilik ...jrg la aku terlena depan tibi
  • Balik kije aku mmg kena mandi ...kalau tak alamatnya tak lelap la mata aku nak tido
  • Aku tokleh org tarik rambut kasar ke hapa ....sakit dow . Rambut aku dah sikit kalau di cabut cabut ...apa la yang akan tinggal atas kepala aku neh ...kasihan la kat aku . Kalau gie cuci rambut pun aku akan pesan kat org cuci tew ...buat pelan2 ya saya ngak tahan
  • Aku tak geli kalau org main cuit2 tew ...hahahhaha ketiak ke , pinggang ke tapak kaki ke ...tang mana aku geli hanya pak sutan la tahu kan . mana ley aku bagitau kang karang nko geletek aku plak ...terkenceng karang
  • Aku tak suka nauuu la org paksa paksa ...paksa suh beli ke paksa wat apa apa ke ...akak rimas ok . Gie me sedikit ruang hokey ....jgn la nak paksa paksa ....tak soka . Sebab tew akak tak suka salesman ...hampun ya kalau ada salesman yg baca
  • Aku tido tak pakai slimut ...anak anak moon pun . Baik isk atau pun yaya . Memula je selimut pastuh selimut tercampak ke mana .
  • Aku kalau balik terengganu kenkawan misti gelakkan aku sebab dia kata aku cakap terengganu cam org terengganu celup ...terok ngoh ar mungggggggggg
ok la kan dah terlebih sudah kerana ia pun menjawab tagging yg Apit dan Lenny kasik ...16 pasal diri anda ...hahahhaha mana leh bagitau banyak kang org tau la kelemahan aiiiii

So dengan ini saya memberikan award ini kepada:
N kepada pembaca semer ...

5 comments:

yantz-yeem said...

uit moon mmg tiiingiiinn nak pekena nasik dagang ko tu moon....ntah bile la leh raser...mmm...kena wat hs warming nie...tu pon kalo dijemput...ahaks...

Miss Moon said...

hua hua aku ley wat catering la kan akakkakakakkak .

alamaks malu nyer aiiii ...nasik dagang aiii tak sedap mana la yantz ...

Kasih Aleeya said...

aduii...saiko tul ar org mcm tu.. nyusahkan org tul..dia sedap jek ckp x leh jaga... kita??? 4 hari..giler nak carik pengasuh... kalo aku dah bagi berdas2 dah.. nyusahkan org jer... tp ko sdpkan jek ati ko..mebi ada hikmah kan? mebi pengasuh tu bkn yg tebaik utk akid? saper tau?.. so 4 hari ni sempat lagi jue..ko carik2 lah..ko x nak try nursery? ada tak yg dekat2 ngn workplace ko? or rumah ko??? ok gak try... apa2 pon..i wish u luck ok jue.. jgn nangis2 yer.. i x leh tauuuuu...kang i nangis skali ngn u...auwwwwwwww...

Kasih Aleeya said...

mooonnn bodoh nyer aku!!! sowiii komen tu utk jujue..kuakakakka...aper lah blur sgt aku nieh... aku blur ker moon? ko gi delete ler komen aku tuh..bengong!!!!

Kasih Aleeya said...

mesti ko mcm konpius aku wat citer aper kat sini kan kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...