Thursday, January 29, 2009

Bila Isk kata isk takut hantu


Bawak Isk pegi tgk umah ..

me : Isk kiter nak gie tgk umah isk
Isk : umah baru isk ke ..
me : ha ha umah Isk la ..
Isk : yey

ha masa nih ok la kan dia teruja je ...duk kat depan sebelah sutan ..pakai seat belt ...blakon bwak kereta ...dah sampai kat sana masuk2 umah ...ajak la dia naik atas ...boleh dia kata ..isk tak mo naik ...isk takot hantu . Motip nyer sebab umah tew kan kosong misti la bila bercakap bergema je kan....then boleh plak dia jerit2 ...haloooooooooooo haloooooooooooo . pastu mula la takot ....hish isk nih .

last last dia duk main kat luar nih ....sebab nya nampak pasir ....adehhhhhhhh

Now mummy tgh nak servey nerseri utk Isk ngan Yaya plak ...mummy suka sangat nurseri Isk skrg ...sangat tip top . Nanti moon wat entry nursery plak kay .

4 comments:

iswatie "colours of life" said...

moon ...kitaorg weekend nih nak gi salak tinggi/sepang tuk survey umah/school/nursery..

Miss Moon said...

watie , moon ada kat umah salak tinggi from 9 am till 12.30 . Call la aku ek ...ley ar dtg singgah. u have my number kan

lepas nko dah servey nerseri let me know kay ..

Moon pun lom sempat servey agi

Mrs.R @ Emi said...

kat situ byk nurseri kak moon.
sy anto kt bbsitter je.kebetulan ada org sudi jaga anak.sy keje kat UniKL MIAT tu..
lps ni akak slalu la dpt tabik dr guard2 nepal kt area situ ek??
hihi

Miss Moon said...

tew la pasal ari tew nampak guard tew duk lalu ...so interbiu la dia ...1 hari berapa kali u lalu ...dia sengeh je ...adu cam mana nih dah ada guard guard plak tak paham cakap melayu ...manyak susah la ini guarddd hahhahahahah

emi , duk kat area sitew jugers ke ...alhamdulillah ...akak lom duk sana lagi tapi dah dapat banyak kenalan area sana ...the power of blogging ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...