Tuesday, January 06, 2009

Entry masa cuti kismas ari tew

Kami pegi picnic ngan mama n adik adik sutan di atas bukit kkakakakkaka . Saja lepak2 makan nasik minyak yg mama masak wahhhhhhh sangat dap dap kay . Siap bawak basikal Isk ...Isk punya sonok dapat main layang layang ...kayuh basikal ...lari lari ....wah mmg hari yg menenjoy kan n memenatkan utk Isk ..ini adalah my mil n my sil . Skrg dah bukak sekolah ..umi dah balik ke mrsm pengkalan hulu ini konon nye jadi power ranger ok ...Yaya buat muka terkejut ...cam anak burung nak terbang la dik


Cik Yaya ngan Auntie nyer . Yaya ingat lipstik tew cekelet ...dia jilat jugoks la

Tgk Isk noti kaco Auntie dia ..cute sangat dia duk kat bwah tew ...so mummy snap la 1 gambo dia yg nih ...cheeky kan . Gambo nih ley kira sebagai framing ka ...hahahhaha framing celah kaki akakak

7 comments:

genny said...

ekekekkee..isk ni kalo kt neseri main pun muka serius kekekke...giat sungguh berlari2 sana sini..

walopun isk ng nuqman suka notti2 suka gado budak berdua ni..ada skali tu gi amik nuqman lewat..tgk dia berdua je ng isk..ckgunye plak suap nasik ng sup ayam kt dua2 org ni..elok je makan berdua lumba2 suh ckgunye suapkan..suke le tgk isk yg ensem nih..tp xleh nk borak2 sgt ng dia..samada dia tak paham mak tanya soklan atau mak yg tak paham dia jawab hehehhee...dia cakap papa lambat..kekekkee..kiut jekk

NieZearm said...

lawa la gmbr2 tu. guna camera ape?

Kasih Aleeya said...

isk mcm biasa menten encem..tp yaya tetap anggun menawan dabommm..hahah..sgt putih canteks.. mata menggoda mcm mak dier..auww..pujian ikhlas dari fillanie!!!

Miss Moon said...

Niezarm , moon pakai Nikon D40

Genny , isk mmg cakap bahasa german kacuk london akakakka

fillll, thanks atas pujian ikhlas nkooo auuw

Mama Hakimi said...

hehe.. nk cari ke backdrop tu.. gi kat jalan ipoh digicolor.. kompleks mutiara... byk giler ada kat situ.. yg xde pon bley tempah... hehe..

comel laa yaya tu moon.. tulun bg along pinjam sehari bley? wakakaka..

Miss Moon said...

boley nak pinjam long tapi dia dtg skalik ngan pakej ...dia skalik ngan mak dia kalau nak pinjam yaya kena pinjam moon skalik ekekekke

intelligence said...

louis vuitton handbag
louis vuitton handbags
vuitton
louis vuitton bags
louis vuitton bag

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...