Wednesday, January 21, 2009

Kalau nak carik umah area sepang

Ramai gaks yg tanya pasal umah umah kat area sepang nih . Moon pun tak beberapa tahu sangat ..tapi pemaju yg sama buat umah moon tew ada bukak lagi umah utk di jual . Ari tew masa gie amik kunci nampak umah2 ini utk di jual . Kalau kowang berminat ley la call pemaju tew sendiwi ..tapi ini 4 blk . Design cam umah kita org yg 5 bilik tew dengar2 cam akan ada phase III tapi tak tahu ar betul ke idak .Yang nih 20 X 70 . Harge dia 203k kalu tak silap . Taman MawarYg nih 1 tingkat . Lupa dah harge dia ..tgh duk buat betul2 depan sek men/Keb KLIA

Pemaju nih ok la walaupun dia tak der la sebesar SIME UEP ke atau yg lain lain . Tapi umah2 dia org mmg cepat siap ...suppose moon masuk umah on jun 09 . tapi nih Jan dah dpt kunci ..bln 7 / 8 ari tew dah siap dah umah .



9 comments:

yantz-yeem said...

uhhhh...jauh plak ke sepang nun...knpa la area2 kat sini xde umh yg jual murah sket? telan air liuq je la tgk area umh puchong nie...wah moon nyer umh ada 5 bilik ke?

Ceera said...

cepat eh pemaju tu buat keja...

Willie said...

cantik tuh

mrsslurp said...

design umah cantikk ehh..tp jauh lee sepang nuh...;p
ps : moon nak tanya contractor buat kit.cabinet tuh dier charge mahal dak?? hehehe

mummy airell said...

hye moon..bestnyer umah 5 bilik.tapi jauhnyerr.siapa pemaju dia moon

kakngah said...

wahhh.. gerenti moon dpt komisyen dr pemaji nih...

lieya_latif said...

wah moon dah jadi broker umah plak dah ....hi hi hi...tapi bagus2...byk info dapat.....

skrang mmg ramai pemaju wat umah 5 blik kan....lieya beli kat salak tinggi pun 5 bilik....tapi kiteorg renovate balik....5 bilik byk sangat....so lieya buat 4 jek, 1 tu pecah supaya living hall lagi besar.....byk bilik ni takut gak kalo tak de org duduk tapi org lain yg duduk (hi hi hi ayat org penakut nieh)

iswatie "colours of life" said...

waaaaaaaaaaaaa moon mcm tau ja aku dok cr rumah..but kitaorg still berbelah bahagi nak beli umah trus or nak sewa dulu....almaklumlah..mak dah tercampak jauh kat banting nun...

Miss Moon said...

moon ngak dapat komisen pun . sebab kowang ym akak kan tanya soklan soklan ...FAQ so moon tulis kat sini

pemaju dia MFCB

lieya , moon pun rasa cam banyak tapi since Isk 1 , Yaya 1, Moon 1, Office 1 , then bilik tamu 1 ...rasa cam tak cukup plak hahhah tetiba aku jadi tamak kan ..sebab umah moon slalu ada tetamu hi hi hi .

watie , hang kat banting ek ok la area sana ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...