Thursday, January 08, 2009

Saya bukan berenti saya cuti aje

Jangan salah faham

buat masa skrg my CPU proses sangat high
Saya perlu di reboot
all my servises kena restart balik
saya kena di scan untuk sebarang virus

yup saya kena di defrag.

skrg saya sangat blank ..
so kena amik angin baru sket

tp y y y bila i ckp nak coti banyak plak yg call nak hire on march ...
kowang saja tauuuuuuuuuuuuuu dengki ngan akak tauuuu
hahahhah

ari nih upload gambo dalam phone .Banyoks goks gambo . Layan je la ek

my lil clark kent ...ke clark kentut ...nampak cam cerdik pandai je anak mummy . Bila dia sebut " mummy , Isk sayanggg mummy " sejuk ati , hulu hati , hempedu , usus kecik n besar semer tau .


dia pun dah makin pandai cakap ...kadang bercampo jugaks bahasa german nya . Tapi dia udah mula banyak cakap . Mummy wat apa , mummy apa nih , mummy kenapa ....and it goes on n on n on

bila nak kuar pagi pagi moon aka dukong Yaya . Dia pun nak berdokong ...daddy la kena dokong . Nih dah 3 hari mintak di dokong
Tetiba je aku terperanjat nengok gambo neh . Apa kes aku amik gambo mata sendiwi . Beso nya mata kew ahahhahaha . Baru tingat ...nak benda yang baru pas di trim ..cermin tak de kan akakkakakakka

12 comments:

iswatie "colours of life" said...

huwa..cantik kening...aku lak x ada chance la....laki x kasik..

Kasih Aleeya said...

sejibik isk tu mcm clerk kent.. encem..heheh.. wei kening ko tu kan.. bestnyer..kening aku ssh nyer nak dihandle!!!

Willie said...

Hi..cute la Clark Kent. So sekarang dah ader nuffnang add erk? Bagus. Bolehlah monitor blog guna nuffnang dan earn a little.

ibu 2AZ said...

encem lah clark kent tecit nih..
hehehhe

nydia-mama akif said...

encemnye siteruna ni.....nampak cam dak beso je pakai spek tuh

shiemz said...

sekali skala rehat best kak moon.. selalu keje penat gak yek... tapio xpe.. laki bini sama2 kije lain lak caranya...semangatt... :D

Lenny said...

aku suka gambo isk pakai spek tuh...
ngan gambo koo nyer kening... lawooo keningg ko...

kening aku berterabur skang...

aapitz said...

moonnnn... silalah update blog anda..aku dah tag ko, check kat blog aku eks...ehehehee

yantz-yeem said...

moon amik task yg diberikan kepada anda....wake up!!!!!

Miss Moon said...

Yantz bukan tak nak amik .
its just that moon nak berehat sokajap ..too upgrade hahhah pasti lepas ini akan lebih mantap ...akakkaka

i always like to chalenge my self . event when i was 8 months preggy i still amik gambar . Wah bila terkenang kan balik saat itew ...kuat jugaks aku neh akakka

thanks tag moon n thanks for the award . Award pertama ...sian kan aku neh

Mama Herda said...

awakkkk..herda ni...rindu nk posing lagi..hehehe..

Miss Moon said...

Hai Herda ...how's ur 2 boys .
Kalau turun KL just let me know kay
kiter ley berposing2 lagi

wah tokei kek bz ek skrg kat sana .