Wednesday, November 18, 2009

2 0 1 2


watched it last night ...akakkakakka 3 jam wo movie nye . Walaupun terpaksa duk lane ke 3 dari depan ...overall nya citer nya menariks ...love the effect walaupun sedikit tak logik hero terlepas maut banyak kali cam tew ......wey kowang pernah baca pasal kawah gunung berapi terbesar di dunia...it is yellowstone ...rasanya discovery channel pernah citer pasal yellowstone nih .

Isk ada kat umah kajang ....sebab weekend ari tew mama n papa datang umah ...so apa lagi cucu kesayangan nih pun nak follow ...so tinggal yaya je ...ley la mummy siapkan semer album2 customer.

ok back to the movie ...i enjoy it very much ...after the movie terus cam insap gile ...yer la mmg la movie kan ...rekaan mat mat salleh nih but kiamat tew kan mmg pasti cuma kiter tak tahu bila ...andai kata ia sudah hampir , cukup ke amalan kiter ...so renung renungkan ...and its also a reminder for myself jugers ....but bila tgk citer nih berdegup2 gaks la jantung mula la kalau la cam nih la teruk nya ....aku pikir anak anak aku je ...cam dalam movie nih dia rela mati janji anak anak dia dpt naik kapal tew ....menakutkan ...bumi terbelah ...letupan gunung berapi merata tempat ...volcano ash....then giant tsunami ....massyaaallahhhso ai suggest kowang pegi tgk movie nih ....keep a open mind ...


8 comments:

fadel toha said...

hubby saya ajak gak tgk movie ni...tp cam takut arr nk tgk...lagi2 biler dpt email mcm2 yg kata hari kiamat 2012 jadi takut plak nk tgk...Anyway thanks sbb Moon sudi jd photographer birthday party Adam & Iris 22/11/09 ni.Moon dah ader map nk ke KEDAI KOPI 2 tu?

Ena said...

Sy tingin sgt nak tengok citer nie.. tp lom ader kelapangan lagi.. adeiii..

green apple said...

dah 4 blog aku baca pagi ni yang bagi good review psl cerita ni.

JuJue said...

nak tengokkk tapi takotttt!!

atty's said...

dah tgk ..mlm ni tgk lagi ..tmn .hubby lak..

mannira said...

teringin nak tgk..

shiemz said...

Mang plan nak pegi ngn hubby... ghamai kata best citer nie... seram sejuk gak kan bila citer bab nie... huhuhu

zubye said...

Gerun lah pulak mendengar ulasan dari moon niih... nak tgk tapi tunggu org ramai redha dulu.. huhu ni everytime call nak book asyik full je.. hehehhe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...