Wednesday, November 25, 2009

Hari nih Birthday Sutan

Happy Birthday to u
Happy birthday to u
Happy Birthday to Sutan Mahmood
Happy Birthday to u

Happy 29 birthday lalink...muahssssssss
sian daddy tv rosak plak ari nih akakkakakakakakk ades nak suh mummy belikan LCD TV ka ....ayorsssssssss


sori lambat apdet blog since pagi tadik ada emergency sket . Then petang ada appointment kat kinik plak follow up kes menstural ari tew..moon dah tak makan provera since tak berkesan pun . 3 bulan makan buat ai bagai di pam pam selera masyaallah nak makan je ...hahahha . Then last time dia bagi ai suh test pill perancang and u know berkesan ...biasa ai red flag sebulan 3 kali nih terus ikut cycle ...21 hari tak der blood cuma ada sket sometimes but tak la cam before ....so ok la pil perancang tew ...janji dapat tune kan balik my peyed ... a bit lawak today ...

nurse : Awak nih duk berdebar ke ...
Me : Napa ..
nurse : lain macam je nadi awak nih ( 3 kali ok amik tekanan )
Me : Kenapa tekanan darah saya tinggi ke ( walhal dah agak kan...biasa kalau 2 kalik dengar pulse tew mmg time tew my heart tengah ting tong )
nurse : tak , pulse awak nih lain macam je
Me : Oh ...saya mmg ada masalah irregular heartbeat kadang dia ter extra ...saya dah gie jumpa pakar jantung bla bla bla bla n semer ok dah wat halter test , echo test n stress test ....bla bla bla ....mmg ada org cam nih but very rare ( auw terus terasa special ...ke pelik? )
nurse : Ohhh cam tew

And ingat tak ai kata kena wat pap smear tew ...ha hari nih tak ley wat atas sebab yg tak dpt di elakkan ...maaf yer trafic light merah ...so kena wat next time ....nasibbbbbbbbbbbbb ....takuts neh . Sampai termimpi mimpi ...last week duk risau ...25hb pap smear ....then 25hb birthday sutan ....ha nerves kay .

4 comments:

aDieyZa said...

happy birthday to en sutan..

kak moon, kat jadual photo tu utk 20/2/2010 dh confirm kan? akk lupa update eh? zana risau akk lupa..

mamashazura said...

incik sutan baru 29thn...mak aii..mudenyer...happy bday to him....moga panjang umur dan dimurahkan rezeki selalu serta sentiasa bahagia di samping kak moon , isk dan yaya tersayang...

Miss Moon said...

zana akak dah note kan 20hb tew ...zana silap tgk yg jan punyer kots

Ann GreenStrawberry said...

epy besday to pak sutan..may Allah bless u..murah rezeki n panjang umor..aMINNN..

hoyeeeee...dah regular semula...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...