Monday, November 23, 2009

Paintball Putrajaya

perangsssssssssssssssssssssssssss.....hahhahahahh slamat semer dapat souvenier di badan masing masing . Lebam yg merah di hari sabtu dah bertukar menjadi kebiruan di hari senin akakkakakak plus ngan bonus ...sore muscle hua hua huaaaaaaaaaaaa

Moon ngak main tapi bebudak opis n semer yg di Cyber nih main ....mak nembak jugers tapi pistol mak 4 segi ngan lense di depan akakkakakkakakak ...overall mmg sonok sangat tgk dia org main ...gatal je kaki nih nak joins jugers hahahhahaha tapi kalau akak masuk harus akak je yg asyik kena tembak akakkakakakak .
Team opis
Team lawan
Memula semer kena main dalam sangkar ...ok anak anak main elok elok dalam nih ye

masing masing nyorok dari musuh
Dah settle dah ...apa lagi masuk utan arrrrrr ...semer jadi rambo
Semer ...enyoy dapat masuk utan ...dolu kecik2 tak ley main dalam kebun kelapa sawit hahahhaha dah besar dapat masuk kemain hepi sensorang ek
Perg cam suasana perang betol laaaaaaaaaaaa
Ha angkatan tentera suda pulang
Ha ...sonok daddy?
ha perut lapaaaaaaa ..terus straight gie kedai mamak makan hahahhaha tapi kepenatan punya pasal nasik pun tak habih hahahhahaha . Balik dari paintball nih terus balik umah cepat2 amik bebudak . Nasib la main on saturday ley la anta ke nerseri sampai kol 2 pm ...balik umah terus pak sutan tumbang hahahhaha tew la gaya nya kalau org yg mmg aktif bersukan akakkakakakakkakakakkakaka

4 comments:

Ann GreenStrawberry said...

huyyoooo.best gilossss!! hmm..suka tengok mummy moon n daddy sutan nieh..miahhaa

Miss Moon said...

auuuu mummy moon ...hahahhahah yg makin hari yg makin plum plum ekekkeke

fazilzura said...

wahhh besh nye main paint ball ..

Lenny said...

best la moon.. naper tak try.. takde team pompuan erk? arituh opis lenny buat.. campur laki pompuan... mmg sedap la... berbekas2 la badan.. tapi syiok tauuuuu... ingat nak main lg.. tapi pastuh rerupanyer ai preggie... ahahhaha... nanti la pas beranak bley la main lg..:D