Tuesday, November 24, 2009

thanks sebab link kan aii

Thanks ya sesiapa yg link kan moon dalam blog.... memasing . Plz let me know ya so that i can link u back ......

just leave ur blog link kat comment ya...koz ai know ada yg baca secara silently n ada blog ....sebab ai kadang pun cam tew hahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaa.

kadang ai tak tahu pun ada org link kan my blog ...so harap dapat bagitau ek so that i link yours toooooooooo

many many thanks to those yg layan blog merapu aiii akakakkaka

Raya Qurban
Ermmm cam na la nak balik nih. My sis kata kat Trg asek hujan je tak berenti2 . Jalan pun banyak naik air ...boley je nak balik tapi if something happen dah la ngan bebudak n kereta plak bukan kenderaan berat kalau naik mpv ke hapa hokey jugers kan ..so tgk rabu nih cam na kalau ok baru balik kalau tak duk sini je la

our plan is to balik Klantan dolu kampung ayah sutan since ley wat korban skalik , then balik ke Trg ...skalik hujan cam nih . Ai penah terkadas dalam kereta 3 jam ok sebab jln tutup ...nak pusing tak leyyyyyy eeiiiiii tak mo laaaaaaaaaa

Darwisy di ICU HKL
smalam my sister call n bagitau ..anak my cousin masuk ICU sebab ada lung infection n skrg dah di ICU HKL . Terkejut betul ..since Darwisy masih kecil . According to my cousin Eddy ..anak dia demam on n off 5 hari then doc kata kena infection kat lung ....yg tambah sedih smalam my auntie bagitau doc dah amik air tulang blakang Darwisy ...i hope tak der apa . Ya Allah selamat kan la Darwisy . Eddy n Anum banyakkan bersabar ya ...insyallah besok k muni n abg sutan ke HKL ....kwn kwn please doakan keselematan n kesejahteraan adik Darwisy .

and about ME
ai terkendon ( ada ke nih ) lutut smalam ...suh sutan singgah kedai nak beli susu budak2 ...skalik terkendon depan tew ...siap bunyi meletop pop ...malam nye terus sakit tak le nak luruskan betul kaki nih ....haaaaaaaaaa hari nih bagus ya lift rosak blk n kena panjat tangga ...syabasssssssssssss

22 comments:

Mama Hakimi said...
This comment has been removed by the author.
Mama Hakimi said...

i pon link kan u moon hikhikhik... u xnk link kan I balik? muahaha..

we all pon xjadi balik ganu.. thn lepas balik Ganu... 14 jam baru sampai KT.. kali ni kalau balik xtau laa brape poloh jam plak kang... huhuhu.. so beraya di Klang jek.. heheh..

Selamat Hari Raya Aidiladha moon...

Siti Harisun Said said...

Saye le tu... huhu

shazura said...

sooooo sorry la kak moon...sha ni baru berjinak2 dengan dunia maya nih...baru belajar nak link blog at least bagitau..hehehe....baru belajar.....and 1 more thing...sha link blog kak moon sejak sha kenal kak moon ngan cyberphotog team...and sejak tu sha jadik silent reader yang setia 'moon punyer blog'...eceh eceh eceh......teringin nak jumpa kak moon bila2....sha minta maaf skali lagi ye kak moon....

fazilzura said...

i already link u

Miss Moon said...

long , cam na nak link ..tak ley pool profile nko pun longggggg

Harisun , thanks ya ....suka warna blog u

Sha , wah dah ada bloggggggggg congratsssssssss

Fazilzura , tocei laling

Filla ~ Kasih Aleeya said...

moon slamat hari raya aidiladha yeh... kalo balik tengganu tu...drive safely yer yang... amik ler segala rempah ratus nasik dagang kot2 aku 7-8 bulan sok leh merasa nasik dagang ko plak!! huahahaha... nak gak tuh!!!!

nard said...

kak moon..sy dah lama add akk nye blog..nnt link la balik ekk

neway kak..nk minta tolong skit..tu pun klu akk x kisah

Cik Cookie said...

dah hmpir sthn CC link ngn kamu.
huhuhuhu


tapi CC jrg drop komen skrg.

Mama Hakimi said...

ngeh..ngeh..ngeh.. dh bley dh... :D

Miss Moon said...

Filla , utk nko anytime pun aku ley masakkan nasik dagang ,,,bagitau je bila nak dtg

CC , ai know ...and bz me tak sempat nak link kan those yg setia n slalu kasik komen ...so sowi

♥ QaseH ♥ said...

kak moon nanti link kiter ek,,ni add nyer
http://myqaseh-qaseh.blogspot.com/

ibu 2AZ said...

nih link i
http://inaibu2az.blogspot.com

selamat hr raya aidil adha moon sekeluarga..to darwisy cepat sembuh ye

onniey84 said...

ahaksss.nanti follow and add link oni sama yer....dah lama taw jd silent reader akak...heheheheh..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ai ai..dah link kan you :P

noor said...

salam perkenalan..
syok read blog u...thank u

sheila said...

sian baby darwisy..smoga cepat sembuh. moon kene bg semangat kat cousin tu.. kalo lah kita..sure dah nangis bengkak2 mata dah tu

JuJue said...

moon... ampun kan kamiii penunggu gua ampun kan kamiii penunggu gua. patut nya aku sedih dengar citer lutut ko terkendon & lif rosak. tapi aku TERgelak gelak plak. TERR okehh TER..tu TAK SENGAJA! sebab aku penah jd macam tu. so, aku tgh bayang kesengsaraan ko moon. hehe..sowiii.. hahaha..

sabar yer moon..cobaaannnn...

Miss Moon said...

hahhaha mmg seksa nko ntah napa tetiba terkendon cam tew siap bunyi kay ....nih aku naik turun tangga pun sengsara . tadik aku gie makan cam minah senget dah rasanya jalan akakakkakakakk sedey sdeyyyyyyyyyyy hahahahahha

eiNa said...

sye pun slalu msk senyap2 kat sini.. :P jum2 xchange link..

mannira said...

moon...

kita org kat menara ni kena turun tangga tau...nasib la org g bank ms tu..so escape...ha..ha...ada yg tgh workshop kat tkt 50..imagine mcmana...

dok jadi ke blk ganu..dok ye aa (tetiba je ckp trg), kalau stranded lg sedih okk... balik raya cina jela..ceh mcm sambut raya cina...(sebab cuti lama)

moon link org dah ke... tak nak link pun tak pe...*sedih*

as said...

hai kak moon...kite ade link kak moon coz kite suke tgk gambo yg kak moon amik..link ar kite kt blog akak yek...