Friday, November 06, 2009

Sambungan lawatan sambil blajar

Auntie Umi ...asyik sengeh je . Sampai photog kat dewan tew nak amik gambar dia pun payah2 org budak yg di jaga bibik Moon
Pak Sutan yg penat bangat . Masa nih tunggu mama . Pak Sutan plak siap amik bantal n baring atas kerusi tew

Ha berlari la kowang ...kalau fenat2 n berpeloh ..akan mummy mandi kan kowang dalam tandas lagik
Isk yg sedikit bosan sebab mummy suh duk sitew diam diam . Kawan tew nak lari lari kan


Ha ha Yaya wat muke ..nak turun tak dapat hahahhahah penat mummy jerit panggil ...dia tetap gaks nak tuwun

Majlis semer habih dalam kol 4 lebey . Bawak Umi gie makan kat pekan then hantar dia balik ke asrama n we off to Penang plak ....sampai kat Feri Umi sms mama

" Ma , phone kak munirah dalam poket umi ar "

What ...mengelabah ar Moon ...adoiiii phone ai plak tew . Semer contact customer appointment semer dalam tew ....masa bila la termasuk dalam poket umi . Sedangkan masa kat dalam kereta ai duk cakap ngan Papa ...kita org suspek Isk atau Yaya yg letak ...so dalam keterpaksaan kena la besok amik phone tewww ayorssss . Umi pun terkejut tetiba bunyi phone kan

Sampai umah auntie dah kol 9 lebey ...lepak2 japs . Then off ke umah Grandma ...sampai tew mmg ngantuk habih la . Dah kol 12 malam ....tido ngan jaya nya ...while bebudak tew ngigau tak hengat . Lepas Isk ngigau , Yaya plak ngigau ....berbalas pantun ....baca ayat kursi semer ..terus ok . Mebi jalan merata rata nih kan .

Ahad - Bangun pagi terus pekena Nasik Kandar Kampung Melayu ...perg ...dap dap kayyyyy . Then ke Pengkalan hulu balik ...eiiiii tak suka . Sempat la lunch ngan Umi ..........petang ke seberang n malam balik ..........sangat mengantuk . Sutan banyak kali berenti ...assistant driver pun asyik membuta kat blakang hahhahaha last last berenti mana mana rehat ...sampai kat kajang dah tghari ...nak anta kereta papa . Tukar kereta then balik plak ke Salak Tinggi ...mammamamam mmg hari yg fenatssssssss sih . Terus kita org EL . Anta Yaya ke nerseri tghari ...then kita org sambung rehat kat umah ngan Isk . Fenats kay . Kita org mmg ngak bagus part travelling nih ..cam na la org yg tetiap minggu balik kampung ...aduiiiiiii

4 comments:

notti netti said...

aloloooooo cantiknya amik gambar....

e.l.i.s.s.m.i.e said...

baring atas lantai lagi..comel :)

genny da bomb said...

putih gebus la si yaya ni haaaaa...meh sini nk calit coklat kasik comot sket gerammmmmmm hihihihi

nard said...

hai....cantik sgt...
saya dah add moon lam blog kita...
klu sudi leh la berkongsi2 maklumat n idea ok...

http://kamera-mommie.blogspot.com

jgn lupe singgah..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...