Monday, November 23, 2009

My Isk n Yaya


Isk n Yaya ...n Yaya skrg suka tol nak geget Isk ...
gigi pun dah nak penuh ...taring je lom kuar ...
Nasib la abg tak pernah balas balik ...slalu kena ketuk ngan remote ...kena geget ngan Yaya
Ha nih budak yg suka nangeh ...sket sket nangehhhhh ..mummy cium kuat kuat baru tau


Kalau dah terbiasa..........
Kalau dah terbiasa ada anak 2 org kat umah tetiba ada sorang je ...sanggap bebbb. Last week mmg minggu sangap sedunia ...sebab tew la ai tak apdet blog ...tak beredit gambar ...gilors jadi malas ...jadi liat jadik lemau ...mmg minggu malas sedunia ...ha sampai cam tew skalik . Last week mama n papa datang umah so biasa la kan Isk kalau mama dtg mmg dia nak follow ...so dia pun ke kajang , ha memula saling pandang memandang la ngan sutan cam lega la kan yaya je sorang ada ...lagi pun Yaya tido awal ...wink wink ...ha pikir ke mana tew ..............so kalau yaya tido awal ley la moon siapkan album gambo tew semer ...nak settle kain baju nak susun baju ha macam macam agi ha . Gilors kije umah nih mmg tak habih2 ...dah settle 1 trip nak kena wat trip lain plak ...

So mmg lemau dowwww balik kije terus melepak cam ikan masin ...rasa cam itik gantung pun ada ...series tak der moon langsung ...tew baru 2 hari tak nampak Isk ...Hari rabu terus terus ai demam hahahhahah ...demam windu kat isk ke .? member tew kemain hepi duk kat kajang . Tetiap petang naik moto dalam penjara tew ....tetiap hari org blanja ice cream ...tetiap hari leh bangun lewat ...perg sonok sihhh...

Hari kamis amik Isk sebab mama nak kena balik penang ....tapi dah sampai sana mama ckp tak jadi plak ....tapi sebab dah sampai ...amik je la windu hokey

ha nih yg best pagi jemaat ...sangat liat la en sutan kecik nih nak bangun gie sekolah ...ha kat kajang bangun kol 10 kan skalik kat umah kena bangun kol 7 lebey ...tambah bengang dia bila si jam loceng kecik tew bangun dolu kejut kan dia ...je si yaya mmg akan bangun awal ....diam la cam na pun gelap cam na pun bilik tew mmg dia bangun awalllllllllllllll.

ha tew la citer nya ....tapi kesimpulannya mmg aktiviti harian dah cam tew . Bila tak der sorang mmg pincang la weyyyyyyyyyyy ...hahahhahah

5 comments:

Jay said...

salam perkenalan moon,

cantik la gambar2 u punya babies ni..sepasang...comel sgt..
nanti amik gambar tuk saya pulak..
next year dapat sepasang cam u..

Filla ~ Kasih Aleeya said...

awwwww..mcm tu yeh anak dua orang moon.. ai kene blajo gak moon...hehehehe... garang yaya... isk ni mmg sesuai buat menantu tullah!! heheeh..

iNa said...

comelnye anak2 u...
putih melepak..


anyway..
salam perkenalan.. :)

Drama Mama said...

yaya is sooo cute! suka la tengok girls her age, comel

ckucin said...

love yang black n white tu nice...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...