Monday, August 23, 2010

Anniversarry n Birthday Isk

My Anniversary jatuh pada 20 hb 8 then bday isk jatuh pada 21 hb 8 .

Tak sempat sambut apa apa pun since bulan poser then daddy nye sangat bz ngan kije pagi kelas malam kije ...so kasik daddy nye settle kije dolu then kemudian baru sambut ..lg pun ai ada pesan kan len beli something special masa trip dia ke UK ...akakkakaka

So En Sutan happy ulangtahun ke 6 ya
and En Isk happy birthday yang ke 5 ..

thanks ya kenkawan for ur wish .....muahsssssssss

4 comments:

Eri-chan said...

ohh hepi anniversary moon..
sila mintak mcm2 hadiah dari pak Sutan ya...lama dah kawen2 neh..hehe

Ann GreenStrawberry said...

happy anibeseri kak moon n abg sutan.
May Allah bless u..

to Isk... happy gonna big boy.. heheh...

fazilzura said...

HAPPY BELATED ANNIVERSARY & HAPPY BELATED BESDAY ISK ...

xpe, sattle kan pe2 yg patut pehtu g honeymoon le

Ayu Safieza said...

Happy Anniversary My Dear cousin....smoga jodoh berkekalan...yer! Nanti mas bagi resepi biskut dahlia tu yer.....yang ku yah funyer version...
Heeeee......;)

Happy Belated Birthday to Isk juger.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...