Saturday, August 07, 2010

Peneman mummy di dapo

Edisi Cik yaya di dapo ...terus jadi model di atas countertop . Sementara tgu lauk yg di masak sedikit kering sempat la snap sket gambo Yaya n Isk ...tp isk tak mo masuk dapur pun

Align CenterTime abg dia duk layan kartoon kat TV ...si kecik nih lagi suka duk kat dapo ngan mummy . Memang org dapo betul la . Kadang bila kita potong sayo dia pun nak potong ...so dia akan dapat 1 tempat pemotong , piso plastik , bekas n sayo tew skalik ...pastuh lepas dah lunyai dia kerjakan dia pun suh kiter masukkan dalam periuk skalik akakka .
Skrg port fav dia adalah atas counter top neh..pantang kiter nak masak ke nak bancuh air ke misti dia suh angkat dia letak atas tew pastuh perati apa org duk wat ..





Abg Isk yg geli bila adik dia pegang leher terus jadi leher si kura kura ...


8 comments:

Zaqyah Rezzaq said...

cutenya yaya dengan flower tu, cute cute!

Orked said...

wah, pandai masak lah yaya nanti. lauk apa dah pandai masak?

ila de cute said...

syoknya bila mummy dia photog tegar....cantik2 gambar yaya....ni boleh jadi model kitchen cabinet ni moon... hehehe muahsss

zeera said...

yaya sgt comel. geram! :)

Ayu Safieza said...

Assalamualaikumwbh dear cousin....

Lovely kids la muny......:). Kak e and eka ada kabor pasal that incident.

Sorry, might not be to late to express care..Selamat Berpuasa Dear...

Jaga diri yer munny...

iswatie "colours of life" said...

baguih anak dara teman mummy kat dapur..nanti dah besaq leh masak tuk mummy

ayien78 said...

wahhh... ada peneman kat dapur okler.. ayien ada 2 teman pengacau...nak pinjam tak hihihihi...
seyes..yaya ni cute gilerrrr
muka dia ssssssooooo chicky

Azie said...

ciut btul dua beradik ni.....yaya rajin2 tolong mummy ye....hehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...