Saturday, August 07, 2010

Jgn salah sangka ye

Munirah Abd Rahman is very sick ..kuar je wayang smalam tetiba bleeding ngan banyak nye terkejut giler when i found out that ..........

....ada ketolan darah yg sangat besar kay ...kuar je panggung terus terasa panas je ..plupppp ..then terus panik ckp kat sutan saya nak ke tandas ..masa tew rasa cam banyak sangat ...masuk toilet terketar2 kay ...tgk2 terkejut gile ...seketol darah besar tapak tangan trus rasa fenin2 lalat nampak darah ...dalam toilet bowl penuh darah ...scarryyyy

terus sutan bawak ke kinik siap tunjuk bahan bukti kat doc ...memandang kan ai pun tak ingat n tak tanda bile last peyed mebi last 3 week cam tew . So kalau benda tak jadi pun besar kemungkinan jugaks .

so doc kasik ubat thn sakit sebab ai duk rasa cam sakit contraction kay ..pinggang cam nak tercabut sakit yg amat ....n ubat kuar drhs . Kena rehat banyak .

siap doc tanya u ada stress ke ...tak der plak . Then dia kata kdg otak kiter kata kiter tak stress but badan kiter acctually tgh stress yg amat ...n dia advice banyakkan rehat...n monitor utk 2 hari ok ai nak rehat dah nih . Kak e jgn wisau ya ..muni ok .

Dear Anis ..im so sorry sebab terpaksa cancelkan photoshoot kiter pagi nih .

9 comments:

saveme_zero said...

get well soon moon

genny da bomb said...

moon...what happen?hope moon cepat sehat..i think u need a good rest la moon..

Chamizah said...

mebi its true that ur preggy... lagi pon moon pon mkn pelam lam n3 lps2 tuu.. mcm sesuatu gak kan... hmm... byk2 rehat kay...

genny da bomb said...

aah la..agaknya mmg betoi ada isi kot moon sblm ni tu..rehat byk2 kay..bg sutan wat keje semua ek

Miss Moon said...

tuh la kan benda baru nak jd ..patut la 2 hr sebelum tew my mil sibuk call tanya moon cam na sihat ke sebab dia ada mimpi yg kurang baik ...mebi la kan kebetulan .

yg lawaknya 2 3 hr sebelum tew moon mimpi bersalin hahahhaha pastuh mmg terasa sakit beranak ar ...terkenang2 sampai ke pagi . siap on the way pg opis ckp kat sutan saya bersalin semalam hahahha ..

pastu isk plak everyday cakap ngan perut ha pelik pun ada kan , bila ckp isk mummy mana ada baby then dia ckp ada lah mummy kat dalam nih lambat lagi dia nak kuar ...

ermmmm semua yg membuat moon terpikir apakah ini kebetulan di dlm kebetulan

ayien78 said...

instinct i kuat mengatakan u preggy...sbb i penah rasa mcm tu sbb i tak tau i preggy gak..sama kesla... sakit pinggang mcm nk patah pinggang... adeiihhhh
nway...take care moon!

ila de cute said...

get well soon moon... hugsss

fazilzura said...

pn MUNIRAH ABD RAHMAN..

zura baru tau .. u ngndung ke? lorrrrrrr.. x ku sangka kan ..

tp ni myb psl moon kuat sgt kerja kut.. or x cukup rest.. xpe , mude lg try lagi yek (daku pun tgh dok try ni )

Sue said...

moon, tu maknanya misscarriage ke? take care...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...