Monday, August 23, 2010

phone yg tenat

Harap maaf ek sesapa yg ada sms Moon ...hp mak tgh tenat u ollls ...lepas cik yaya terjatuhkan terus screen nya menghasilkan graphic pelangi satuh habuk pun mak ngak bisa tgk ...pastuh butang back pun tak ley tekan ...on off pun tak ley tekan tersiksa....

Many many thanks la to my beloved sister yg akan posto kan hp dia hua hua ke adik nya ini . Since phone akan masuk kinik maka harus la ada phone lain .. lg pun moon suka phone nih ..n moon pakai utk call sms n amik gambo sket2 then organizer dia ...so for me phone nih pun dah ok sesangat .

Yg masalah nya semer nombor org ada dalam tew woooo ....so sapa nak contact moon sila la pakai YM ke FB ke Blog ke ...anything ya ...insyaallah by next week phone kembali sihat ....so sementara tew kalau sms sila letak nama ek kalau tak jenuh mak nak meneka u olssss.

1 comment:

fazilzura said...

lor... padan le senyap sunyi je kalau sms .. sib baik ado blog & fb ye dak ?

pe lagi cik moon ... kasi beli le 1 ... kwn zr pun dok jual hp ori .. nnt daku tag kut2 berkenan kan