Tuesday, August 03, 2010

Award Persahabatan 2010 - from AGS

1) bagi pulak award nih kat 5 org yg korang rase ada nilai2 persahabatan yang baik dalam dunia blogging nih

1 - Mai
2 - Ila
3 - Filla
4 - Fara
5- Lenny
6 - Azie

maaf ek mak tamak sket terlebey sudah ...dia org nih kan geng lepaks aiiii

2) Apa nilai persahabatan yg ada pada setiap pada 5 org tu? war2kan
ai adalah spesis yg tak ramai kawan baik tapi bila sudah ada mmg akan baik gile . Eventho tak la spend time sangat but ngan dia org nih la ai paling selesa love ya ...
  • Mai ...aka teacher Mai ..Kenal Mai lama suda , sepanjang kije TM Net ..memandang kan sutan kenal zaimi maka automatik la akan kenal wife kan ..mai nih sangat lemah lembut n soft spoken ...dolu kalau ke HQ mmg akan singgah kat tempat Mai n misti akan amik gamba ngan dia hahhaha poyo je ai nih ...maklum la kamera kan harus sentiasa ada dalam handbeg . Mai nih rajin menjual ...jual keronsang la ...kain la ..n terbaru kueh raya ...bagus la teacher ...terrer English nih
  • Ila ..aka pembuat kek yg very the marveles..Ila nih sangat lantang tau ...spesis sound direct ha elok la kowang bertekak ...ila n filla ahahhaha ...while me n mai layan je hahahahha . Pendek kata kalau lepak ngan Ila mmg bising je la kita org ...n u can discuss pasal semua benda ngan dia ...tapi kalau dia tgh free ar hahhahah ...bos mmg sentiasa sibuk kan...then kalau lepas jumpa Ila misti tune ai akan jadi cam Ila ...napa ek ...teruja sangat ke dpt jumpa Ila hahhahaha
  • Fila aka mama acih n amani ..mama rock . Asal kenal Filla dari Mai . Sangat sempoi memula ingat dia nih sombong n berlagaks padahal sangat baik n sporting kay . Sangat glamer dalam dunia pembloggian ..kalau ley nominate org utk project alpha nko la org pertama aku akan nominate kan ...bila sebut nama filla 1st aku akan nampak adalah sorang yg sangat fit n lasak ...n suami yg berambut panjang hahahahha
  • Fara akak puaka tebing biru hahhah nko kan suka kan letak nama tew masa komen di dunia FP ...eh cam na ley kenal fara nih ek akakkakakakk . Tetiba kenal terus close ...rasanya masa zaman Fotopages la kan ...memula skema je aku panggil nko Kak Fara kan hahhahahahh skalik sama je masuk air kapla kita hahahha . Dia nih la tukang yg rajin membeli brg ...n slalu tanya ...moon aku nak ke sini nko ada nak kiwim apa apa tak ....bagus la nko fara sinang kije aku\
  • Lenny aka the vouge mama .....A1 . Kenal Len pun masa alam Fotopage ...me n her banyak persamaan that is kita org sangat la berhati tau fu fa ...then kalau cerita hati ke hati ngan dia sangat best sebab apa yg terlintas kat kapla otak moon dia pun akan pk sama jugaks ...so sangat selesa utk cerita apa apa ngan dia . Suka sangat tgk dia ngan hubby dia so manja manja ...jgn jeles u olssssssssss
  • Azie atau Azimah Yon...memula kenal Azie masa dia dtg utk interview kat TM Net ...mati mati nko ingat aku nih bos kan ...wah ada rupa bos gaks aku nih kan walhal kuliketif je ....then 1 opis ngan dia ....wah sangat best . Dia pun sempoi n selamba ...then kita org banyak spend time sama sama ...preggy sama sama ...gie rebut tandas sama sama sebab nak muntah hahahha. Then dia slalu bawak bekal n her mom adalah pembuat cekodok yg paling best ...hahahha terkenang2 kay

3) Sila gtau apa perkara paling hebat pernah korang buat sebagai sahabat. Untuk kita semua jadikan panduan dan ikutan.

semua benda yg kita org buat bersama semua adalah best ...jadi diri anda ..sentiasa berfikiran terbuka and just enjoy every moment ...walaupun kita jrg dpt lepak sesama but kiter sentiasa rapat di YM , FB, blog n etc ...

to pemberi award ...tenkiu ya Ain yg sempoiiiiiiiiiii ....muah muah muah .


So ai tagged korang balik
1 - Mai
2 - Ila
3 - Filla
4 - Fara
5- Lenny
6 - Azie
7-Jujue Lopez ( walaupun aku X pernah jumpa nko kan ) tp di alam maya kiter ttp close kan

and to all my follower ...

4 comments:

Lenny said...

moon sebut tau fu fah lamanyer i tak buat tau fu fah.... ingat arituh baak pegi umah moon skit lg nak jadik air soya.. ahhahahahha..

erm.... thanks moon.. i really appreciate your frenship.... lenn suka sangat cakap ngan moon.. sbb moon mmg jenis yg senang di ajak berborak...memahami..

thanks moon.. for this great frenship!

happy2gether said...

Moon...ehheh soft spoken ke Mai?ehheh blom tgk mai mengamuk kat kelas lgk...tp mmg kalo kwn2 yg lalu tgk mai marah2 student dorang kata cam kelakar...ye lah nak tejerit2 ni bkn Mai tp tepaksa, cikgu skang kena brutal, baik2 kena pijak kepala Moon..eheh bab2 jual menjual ni Mai tejebak sbb Mak Mai lah..eheh tp bagus gak, dpt lah extra income..ehehhe thx sbb selalu menyuppor(ayat apakah itu?} nanti insyallah mai buat ek entry nih...mmuah...

Filla ~ Kasih said...

ohh moon... terharu mak.. hihi... aku pon syg semua korang2 nie.. semua baik2.. lemah lembut.. walaupon aku ala2 kasar.. tapi kadang tafufah gak..hahahakkk..kita kene pandai ler bawak diri..kwn ngan org lembut kita jadi lembut.. kwn ngn org kasar kita kasar..eh boleh ke? hahah... apa pon.. moon mmg baik... sporting.. rajin, ingat lagi moon blanjer fillanie makan kueyteow kat tepi kolam pancing ikan tu..hahah... aku tgh sarat plak tuh.. kene colek ngn moon..auww moon... aku takkan lupakan kau.. i lap u...

ila de cute said...

moon, alamak i terlambat la baca ni hehheh... tq tq ila pun sayang kat moon and semua dlm senarai moon tu... ehhehe lama dah ek kita berkawan...harap2 friendship kita ni akan berkekalan hingga ke akhir hayat ...aminnn..

nanti ila buat entry ni ye... tungguuuuu...