Thursday, August 26, 2010

blog yg ai slalu jengah

wah siap tanya lagi ek asal akak lama tak apdet ...akak bz la yang oooiiii . Kat opis bz kat umah lg la bz aaakakakak bz tido awal ...melampoooooooo ...he he mmg tetiba jd ngak larat dow . Plus rasanya prob thn lepas dtg balik ...ermm nampak nya kena makan pil hormon balik laaaa ..my next appointment minggu depan . Nanti ai apdet

ok...ai ada banyak belog yg ai suka masuk ...muahahhaha

Friends
- semer geng ting tong kuw ..blog Fillanie , blog Mai tp mai dah jrg apdet , Blog ila n blog kek beliau , blog fara n blog jujuelopez

Org2 femes cam
- Redmummy yg apdet tiap hari ...syok kan . Then Hanis Zalikha yg lawa tew ...mak dia pun lawa .

Adik beradik yg 1 family berbelog
- Keluarga Noh hahahha . Sapa lagi kalau bukan wanita fink ...si Zaimah aka Viruspadu ...kadang blog laki dia pun mak baca . Then adik dia si hijau Ceeramoon yg lawa tew ...and si sepet yg ada boypren handsome muahhaha and Kak Lang nya aka Bigmouth yg sangat sempoi .

ada banyak lagi yg ai slalu masuk ...blog customer2 ..and blog yg ada kat list ai akakakka

tapi moon pernah kena demam diva diva puchong u ollls sapa lagi kalau bukan hotmama plus geng meriah dia u olls ...kak senduk n kak bed akakakka sangat mengelikan hati n hempedu serta usus kecik n besa aakakka.

5 comments:

JuJue said...

ahh ye ye yer...kalau ting tong tu..mmg kompom lah aiii.
oitt..tak balik penang ka ini tawun moon?

viruspadu said...

bila mau jumpa dan snap2 gambar. boleh lalok belajar2 dengan moon :p

Miss Moon said...

nanti kiter kuar piknik sesama Mah , ley la bergamba2 outdoor ...nanti ai perturun kan ilmu kat en laloq ...janji ley amik gamba yg lawa lawa utk anak anak n bini

zeera said...

jenguk lah belog sy juga. hee

miss cloudy said...

singgah la blog i plak.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...