Monday, August 23, 2010

Rasa bersalah sangat

Pernah tak kowang lepas marah anak pastuh rasa menyesal je ...well tetiba ai rasa nyesal sangat nih ....

Tew la Isk noti sangat pastuh cari pasal tetiba nanges nak tgk citer snake bagai pastuh berebut menan ngan Yaya ...pastuh nangeh tak tentu pasal ...pastuh tinggi kan sora kat mummy bila mummy larang ...tak semena2 remote terbang melayang ...pastuh terkena plak tangan dia ...adu tak sengaja sangat, asal cam nak lepas kan geram n kasik gempak je ..pastuh dia nangeh lagi kuat . Moon terus dukong cik yaya yg tgh tido terus naik ...dia pun lari ikut naik ...pastuh terus dia say sory baring kat tilam n terus terlena .

Walaupun dah sapu minyak kat tangan dia ai still rasa tak sedap nih ...napa ek . Kowang pernah tak cam tew ...tetiba je rasa budus sangat sebab cannot control my temper ...mummy so sowi Isk ...

Td tgk tangan dia merah aduuuu mummy tak sengaja sesangat ..pak sutan plak g kije ...pak sutan sory saya termerahkan tangan anak awak ..

5 comments:

Miss Kim said...

Nurul belum ada anak tp penah ade feeling yg same bile marah Dhuha. Betol2 loose temper last2 Dhuha xnanges kakak die yang nanges sbb rase bsalah marah si adik bongsu..muahahaha. Ape daaaa, xcool langsung jadik kakak cmni, keke.

fadel said...

fadel pun pernah rasa bersalah sgt dgn anak2 biler terlepas marah...time marah memang tak ingat aper..tp biler dah cool down aduh!! rasa nyesal pulak...biaserlah moon perasaan seorang ibu...kita marah bukan tak sayang,cuma kadang2 terlepas aje...yang selalu kena buat fadel jadi singa lapar..adam ler...sabar ajelah dgn budak sorang ni...skrg ni fadel cuba bersabar dgn karenah adam...

JJay said...

huhuhuhu..penahhhhhhh...rasa bersalah sgt2..kesian sgt..
masa temper tu cm takleh nak kontrol sgt..dengan penatnya kita..dgn taknak dgr katanya budak2..tp lepas marah tu rasa nyesal sgt.. kita paham perasaan moon..

Alin Marlini said...

Salam perkenalan...memang ms tgh hot tu tak igt dunia..bila tgk anak tido baru sedar diri...

fazilzura said...

sgt penah moon .. siapa daku nangis lg... huhuuhhu cian anak ku huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...