Friday, August 13, 2010

Terubok Masin

Thanks To Emi sebab kasik link blog nih hahhahah tak sangka terubok pun ley order online...semangat kay tanya kat FB akakkakak



Ikan nih mmg lazats kalau di panggang ...sebab isi dia lembut je . Teringat Moon kalau balik Kedah kampung ayah misti nenek or Mak Tam panggang ikan nih ...best wo blakang umah bakar ikan pastuh sementara tunggu ikan masak siap round kebun kutip limo nipis n kasturi pegi kutip cili ...petik ulam la ....sangat sonok ..

So berbalik pada beli online ...cara nak order adalah

Cara untuk memesan

Email terubokmasinonline@gmail.com atau SMS ke 017 808 6536 dengan menyatakan maklumat di bawah
Nama Penuh :
No Telefon :
Pakej Dipesan :
Bilangan Ekor Ikan :
Alamat :
Email atau SMS yang tidak lengkap tidak akan dianggap sebagai pesanan.



4 comments:

makdara TERDIVA said...

masak stim sedap..

tp nak makan siksa..tulang byk..huwaaaa

selamat berpuasa :)

W. Hidney said...

cicah2 dengan asam limau dan cili padi. aduhai terkecur plak tengah2 posa ni ish...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sedapnya..ada sekor dalam peti tak goreng2 kakak bg..

jayzrine said...

salam.. rezeki kak moon tue.. adalak terubuk online... hehe senang leh order... tp ina kurang sket sbb ikan terubuk ni byk tulang.. hehehe