Wednesday, November 02, 2011

Cekak for sale

Ini utk those yg tak dapat masuk FB ...

So sangat limited ya

So kalau entry lepas ada sapa sapa cop ...moon mintak maaf sangat sebab to be fair to everyone kan ...so tak dapat nak chop kan ...due to limited quantity of this cekak kan ..so sapa cepat dia dapat ya ...

im so sory ...kalau sesapa tak dapat batch nih hope dapat tunggu next batch ...and moon tak amik order hahhahahah sebab nak buat nih pun bergantung pada mood n kelapangan Moon . Since bulan 11 n 12 cuti skola my schedule sangat pack ngan kije 2 amik gamba ...hope semua faham hiksssssss

nih je yg ada ek kowang ...sila jgn nanges kay atau majuk ngan ai tau ...ai know its really really cheap n sooper dooper cute ....but what to do looorrrrr

Kaler ijo je AVAILABLE ...

For Sale- RM 12 only +RM 2 postage each

Premium Yarn from UK

A - SOLD to Norasiah Nasir
B - Kat FB
C - Kat FB



For Sale- RM 10 only +RM 2 postage each

A -SOLD to Haslinda
B - Kat FB




or Sale- RM 12 only +RM 2 postage each

Cotton yarn from Turkey

A - SOLD to Mizz-Siti
B - Kat FB


For Sale- RM 10 only +RM 2 postage each

A - SOLD to Noor Sazwani
B - Kat FB
C - Kat FB


RM 12 + RM 2 Postage . Yarn from UK


A - Azie mama Sofia n Yana
B - SOLD to LinaLilo
C - Kat FB
D - Kat FB


Selamat mengecop semer hahahha kalau buat bid pun best nih kan ...gamaknya org bid bid sampai berapa la harga dia hikssssssssssssss just kiddin

so just tinggal kan comment ya kalau nak ..........yg HIJAU je available

Nanti yg dah beli tew ( kat blog nih ) sila email kan pada moon alamat kowang ek . Nanti moon bg nom acc utk wat payment ...mail to : Munirah301@yahoo.com

19 comments:

lina lilo said...

nak yarn from uk 1.comfirm.

lina lilo said...

yg last gambar ya kak yg b available

Haslinda said...

sy nak yg warna electric blue tu :)
nnt bgtau pmt method ye :)

mizz-siti said...

Salam moon...saya nak yang merah A tu...camne nak wat payment?

asmiera said...

Hai moon,i nk 1,yg gambar last,yarn from uk.yg colourful tu.mcm mana nk confirm?

asmiera said...

I nk 1yg gambar last.yarn fron uk.kalu sold out,nk yg yarn from turkey.merah tu.tq

Miss Moon said...

asmiera Hijau je available dear . Yang lain sold out

Mimy Hamid said...

moon nak color merah 1 plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..

Haslinda said...

Sista Moon, jgn lupe bgtau payment method ye kak moon :D

mizz-siti said...

Thanks moon...jgn lupe bgtau pyment method ye..

Myself said...

ala...nape hijau je yg available.nak kaler merah menyala tuh...hukhuk

Anonymous said...

kak moon nak yg ijau tu eh... jgn lupe sy nye paddle pop.. hafiza

Norasiah Nasir said...

nak yarn no 1c (putih)

~adeQ~ said...

Salam sis, ada lagi ke? kalau ada saya nak satu...nanti amik kat umah, saya duk area umah sis....hari2 lalu depan umah sis rupanya....=)

Miss Moon said...

adeq semer dah habis dah dear ....

hiks cam na tahu umah ai yg mana satuw auuuw malu neh

~adeQ~ said...

hehehehe....tengok pagar n motor...n agak2...betulkan sebelah berdekatan umah abang yang ada 4 kete tu(myvi oren,perdana putih,harrier hitam dan caldina biru)...

takde rezeki kali ni...next time kalau buat booking eh...tak kisah warna apa2

Siti said...

Kak, yang atas skali color putih: (Premium Yarn from UK) - B. Ada lagi x? camner nak order erk? TQ :)

Siti said...

Kak, yang color putih pic atas skali (B), ada lagi x? camner nak order erk? TQ

Miss Moon said...

semer dah habis dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...