Thursday, November 17, 2011

Musim Kawen menjelma sudah

hu hu musim cuti skolah = musim kawen hikssssssssssssssssss

sebab thn nih kan ada tarikh cantek 11 11 11 makanya ramai la org tawen kan . So kita org Cyberphotog pun ada job that day hahhahah
Pasangan muda yg perggg sangat sporting and yg dah kapel dr skolah rendah ...hebat kan . Ai pun masa blajar baru kapel ngan Pak Sutan hahahha ....tabek spring la kat depa nih sebab sangat setia ...


color n bnw dedua ai suka

penganten baru n penganten tak beberapa nak lama .. :)

hu hu selamat Penganten Baru Nono n Bond n selamat Penganten Baru jugaks for those yg baru mendirikan rumah tangga ...

Marriage adalah satu benda yg suci . Banyakkan bersabar n terima kelemahan masing2 seadanya dan jadi la teman yg terbaek utk pasangan anda . Sedangkan lidah lagi tergeget inikan plak suami isteri ...

Selamat berkasih cayang semer ...muahss



ooo ya please PM me or Email me kalau nak tahu harga pakej ke apa . Kami available on weekends only ya . Mailto : Munirah301@yahoo.com


3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

seronok tengok muda2 dah kawen :)

happy2gether said...

Moon....cantik kan date itu...thanks sbb sudi luangkan masa jadi photog cousin mai aritu...tu cousin lagi sorang yg kat perlis tu pon udah tanya quotation ;-)

Ardini Humaira said...

hehe...
majlis dni bulan 10 nanti... skang tengah syiook baca cerita kawen2 :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...