Tuesday, November 22, 2011

Minyak angen faveret

Yup ai mmg spesis cepat berangen ...hahhahah silap makan sket cam gendang la peyut neh cepat masuk angen

So minyak fav harus la ...minyak yuu yee cap limo


( gamba di gugle )

sesuai utk baby n sesuai utk mak baby jugaks ...bau dia wangiiiii je hahhahah . Kalau sapa sapa pakai misti nampak n terkenang kenang baby kan ..

Satu lagi minyak fav adalah minyak neh ...time preggy hampai setiap malam kena sapu sket kat blakang n kat kaki baru rasa nyaman je n terus ley lena hahhahaha . Sian pak sutan asek kena jd tukang urut kaki akakkaka


apa minyak fav kowang

8 comments:

MommyAqil said...

Salam Kak Moon.

Ade orang kata Minyak Yu Yi ni tak halal..cuba akak google...dah ramai yang kata...saya tau pun dari Kelab Ibu-ibu Menyusukan kt FB...Tp kesahihannya sy tak dapat lagi...

Sharing is caring kan...

Mimy Hamid said...

moon minyak yuyi my favvy too nanti nak pakai kat baby gak..biar sedap je bau dia nanti

Ibu Lala said...

Saya suka minyak sahara hpa tu. Klw sakit2 bdn atau pening suka gna yg tu. Tp skrg mmg susah nk dpt myk tu. Asik x de stok je.

Dulu sy suka myk cap kapak tu. Tp skrg ni bg sy myk cap kapak skrg dah x sama mcm yg dulu. X brp power. Dulu klw pg mana2 mmg kena selalu bw myk cap kapak tu sbb selalu pening.

Ibu Lala said...

Myk yuyi tu bau kuat sgt kan..

mamalisa said...

sama la minyak kita, suka bau minyak yuyi cap limau ni tapi awat x halal ek?

Miss Moon said...

Mommy Aqil betul ke ....

tak tahu plak ...sat kiter kena dapat kesahihan dulu ...kalau betul maka kiter kena sebar kan

kalau tidak kiter kena bg org clear so that tak der yg salah paham

skrg ini isu halal haram nih makin banyak kan ...tp tak per jom kiter find out kay

Miss Moon said...

nih kandungan dia ...

Peppermint Oil 36.0%, Clove Oil 2.6%, Nutmeg Oil 0.6%, Menthol 1.6%, Borneol 1.0%, Cortex Cinnamon 1.0%, Resina Calamus Draco 1.0%, Light Liquid Paraffin q.s. 100%

moon curious jugaks nih sebab kami dari kecik mmg pakai minyak nih . So kalau benar ia nya haram maka kena stop serta merta tp kiter kena sama sama find out kan .

So ai shoot kat FB and ada org share neh

http://umilia81.blogspot.com/2011/08/gunakan-minyak-yuyi-tanpa-was-was.html

ada sesapa dpt source lain lagi tak ...ley share kat sini n kiter ley sahih kan sama sama

Ardini Humaira said...

dni suka minyak cap kapak :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...