Wednesday, November 30, 2011

terbeli ahakssssssss

hahah ada ke ayat terbeli ...hahahha alamaks saya tak mampu menahan dr beli langsir lagi sebab sangat mulahhhhhh n sangat terbekenan

tp tak dapat lari dr amik warna cekelat jugaks :)

yer saya amik yg kaler cekelat tewwwwwwwwwwwwwwww tp bukan amik yg ready made nih ....beli kain 4 meter

Kain cekelat nih bidang nya besar so utk tingkap bilik dr siling ke lantai perlu 4 meter je
kain ni beharga RM 23.70 semeter

tgk harga nya ai tak tipu ...

tapi sebut " Ai baca blog Moon " and anda akan dapat another 50% discount so RM 23.70 - 50% = dalam RM 12 semeter X 4
= RM 47 .40

then upah jahit plak dalam RM 10 sekeping X 2

= RM 20 + 47 .40 = RM 67.40

hu huuuuuuuuu bawah 70 dah dapat langsir baru hu huuuuuuuuuuuuuu kalau tak harga semua dalam 100 lebey ...hahhaha nanti minggu depan curtain ai siap nanti ai share lagi kat sini ya

So those yg lom pegi lagi sila pegi cepat2 ...ai tak tahu la sama ada next time pihak GLOBE akan tawarkan tawaran yg bagus cam nih buat my blog reader lagi ke tak . Mana tahu thn depan dah tak der sila la jgn makan hati kay ...n jgn duk tanya lagi bila lagi ada offer kay sebab ai pun tak tahu . So rezeki jgn di tolak pegi cepat2 sebab kain semer banyak dah surut .

moon pun ada beli langsir princess pink tew so cam nak wat sarung bantal Yaya . Rasa cam keras tapi tak pa test dulu lagi pun beli semeter je .

So balik gigih la ai menjahit sambil Cik Yaya tak saba saba tunggu sarung bantal tew siap ...sampai tertido2 dia ....so Moon dapat 2 sarung bantal tido tew , 1 sarong bantal kecik n 1 sarong bantal pelok kecik n ada balance lagi dalam suku meter lain extra tak tahu nak wat apa lagi ...

Pas basuh kain nyer jadi ok je lembut n tak keras kejong n yg penting cik yaya kemain suka tapi malangnya si abg plak majuk sebab buat urk adik je . So next time kena beli yg monster tew semeter plak ...tak pun beli 3 meter terus ley wat duvet cover skalik hikssssssssss

bila ai letak jarum kait ...maka terpegang plak mesin jahit cam nih la jadi nya

nanti malam nanti moon amik gamba cik yaya bersama bantal bantal princes nya


CEPAT KOWANG OFFER ENDS 31 DEC 2011



12 comments:

NURHUDA said...

hai moon......akak dah lama jadi silent reader moon. Macam teruja plak baca pasal offer ni.Insyaallah Sabtu ni nak beli langsir untuk bilik. just sebut "ai baca blog Moon" tq moon.

Adylia Qarissa said...

nie nak buat kangsir krismas yea..heheheee..

cantik colornya :D

Haris Zuhaina said...

Salam.. kak moon bli lah byk n jual lah kat kami yg tak blh pi nih... huhuuhuh meleleh saliva dah nih.. huhuhuu cian kami....

Miss Moon said...

Haris Zuhaina

nak yg mana satu ...nanti tgk kat album FB kak Moon . Kalau nak mintak Kak Moon belikan pun vley ..nanti kak moon pos kan

Iela Fazielah said...

murah2.... 50% less ea..nak gi terjah jugak la..tq

Anonymous said...

salam kak moon ....sy silent reader blog akak..tp xde la blog..ble gak ker dpt 50% diskaun iteeww:)cantik bangat...nak ckp ape" i baca blog moon" je ekk..

lein said...

hi moon, yg corak kartun tu brp semeter yek? cam berminat la plak...

Ardini Humaira said...

cantik2 langsir kat sana :)

nat@syaf said...

okay.. minggu ni jugak i pergi ok Moon, boleh? :)

Anonymous said...

kak moon..saya(nurul) beli langsir kt globe aritu...samalah pulak langsir yg kiter beli ngn kak moon...warna coklat n design yg sama...ha.ha..kebetulan plak yea

Azura said...

salam Moon.zura dah beli dah kain ni mggu lepas....beli yg RM22.50 tu 20 meter dan RM6.60 tu 20 meter... cuba bayangkan RM22.50 x 20m = RM450
yang RM6.60 x 20m = RM132...pastu dapat diskaun 50% lg sbb follow blog Moon.... kenalah bayar RM291 instead of harga yg sepatutnya zura bayar adalah RM582.....berbaloi kan....heeee....nnt zura upload kain kat FB ye..... suka3..... simpan untuk langsir raya tahun depan.... buleh...heeee

ummiLIN said...

buleh jadik giler tgk kain langsir ni. Jumaat nnti saya nk pergi la globe