Thursday, November 24, 2011

Tandas awam kena bersih

dan yang paling penting , semua org kena ada kesedaran sivik bila menggunakan tandas .....jgn buat cara touch n go je without flush ...huk huk

5 comments:

Aapitz said...

Yerr...mmg kena bersih.

Aku sgt stress biler fayyadh tetiba nak gie toilet nak2 kalo tandas tuh kotor. Mmg sgt geli-geleman...and mendatang kemarahan kalo fayyadh plak nak lelama kat situ.

Kalo org besar, boleh laa tahan and gie toilet yg bersih sket. Nie budak kecik, nak buat camner kan...terpaksalah jugak lepaskan hajat di tandas yang kotor.

p/s : Tandas dekat R&R Awan Besar ( menghala ke sunway )mmg kotor. And poor maintanance. ( as to date, baru pergi malam tadi ).

Toilet kat Siam Reap ( petrol pam ) and Bali ( dkt ngan satu temple tuh, lupa nama ) lagi bersih compared to paid toilet kat Sg. Wang!

Ardini Humaira said...

betull... sakit ati je yang tak reti jaga kebersihan ni terbantut orang lain nak guna tandas huhu

aimaniman said...

yuppp.. tandas bersih mencerminkan keperibadian penggunanya...

eRiNsZ said...

wehh pnah jer terbantut hajat gara-gara toilet tak bkenan d hati... rasa cam nak mbuang dlm pampers jer wuyoooooooo

Ayu Safieza @ Humaira' said...

Assalamualaikumwby Munny, my sweet cousin..

Salam Maal Hijrah buat munny sekeluarga..semoga Allah swt menerima ibadat2 kita dan mengampuni dosa2 yg lalu....dan semoga tahun baru ini menjadikan kita lebih solehah disisiNYA......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...