Friday, November 11, 2011

Sangat busy

Sorry for the long silent...Moon hanya free by this Monday but yet ai ada banyak sangat benda nak share kat sini ...huwaaaaaaaa nanges hokey . Plus kat umah my Streamyx ada masalah plak so balik umah langsung tak ley bukak internet . Kalau tak ley gaks draft and auto publish 2 3 entry kan


So ai nak share pasal black pants yg kita org juai . That is me n Filla

Nak share jugaks pasal percutian kita org ke Tiara Beach Resort

Nak share jugaks pasal kamera kamera yg bermasalah kena masuk kinik yg buat ai tepok dahi nak membayo hu hu ...nasib la kan ...lagi besar periuk lagi besar kerak nya ..lagi besar kamera lagi mahal cukai nya kan ...bodoh punya semut cam no la ley masuk dalam wa nyer kamera ...sesungguhnya itu la semut paling mahal di dunia

Nak citer pasal progress Norma

Nak post kan gamba Rafiq yg cute to da max

So starting from today i will be extreamly busy sebab musim cuti sekolah sudah masuk ma so kije amik gamba berderet menanti ...so harap kowang stay tune n saba menanti ya

koz malam nih ai ada tugasan penting kerana tarikh 11 11 11 neh ....tadaaaaaaaaa

btw ai pun tak beberapa sihat 2 3 hari nih asek loya loya ...aduiiyaii

4 comments:

Mama HH said...

Loya... loya??
hmmmmm.... :D

Mimy Hamid said...

loya loya??? hehehehe..

Miss Moon said...

loya loya cam gastrik la hahahha

laju je kowangggggggggggggg

nanakimie said...

haa..isk n yaya nak dpt adek baru yer:)

malam neh mesti sis sibuk jd photogrpher org kawen kan^-^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...