Wednesday, November 23, 2011

My MIL is so kewl

hahhahah terpanjat gigirl hahhaha bila tgk mak mertua kuw ada acc Facebook ....wahhhh apa kah .......

wahhhhh siap leh komen dr blog ke FB ...siap share lagi tewwwwwwwwwwww wahhhhh caiyook Mama . Memula nampak tew kan ...eh Rokiah Kassim add friend ...sangat panjat terus call Umi masa Umi masih kat Taiping ....and it is so true mmg mama mintak Umi ajar kan dia FB and ajar cara tulis email semer .

My MIL adalah suri rumah but yet she so so intelingent kadang ajar apa apa cepat je dia dapat tangkap ....wah caya la Mama ....and im sure she's gonna read this ....terrer la Mama ...

mak mertua yg sporting jugers ...


Mama kata dia bukak FB bila Rafiq tido hahahhah canggeh nya .

Masa Umi ada kat umah Moon , Mama call

Umi ada org add Mama ...apa mama perlu buat ?

Mama accept la Ma ...setuju je

wah wahhhh sangat advanced ..lepas nih hati hati la Umi ya ...Mama buat acc FB tew sebab nak monitor Umi tew hahahhahahahhaha .

Kalau mama free mama ley la baca entry nih ( < ---- Mama klik kaler pink tu ) ...Entry ni Munirah tulis masa mothers day 2009 ...thanks Mama sebab jadi the best mother in Law...and i love u muahssssss

siap ber PM utk mintak resepi masak Parpu hahhahah masakan fav anak dia yg ai jrg buat ahhahahhahaha...tak pa nanti kiter cuba lagi .....fightinggggg

* Ps kowang jgn add Mama lagi kang dia tak tahu nak create group lagi hahahha

3 comments:

wida said...

wah..kelass lah MIL sis:)

eRiNsZ said...

kelassssssss wehhh...

huhui kalo daku, kantoii edisi ngumpat ngumpai adoiiii

Ayu Safieza @ Humaira' said...

Muny....

Sweet nye....and so so up to date...mama muny...:) Cuti sekolah balik Trg dok? Wet season kat sini...terok gak hujan lebat....mmmm!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...