Thursday, November 17, 2011

Majlis Konvo Isk



Hiks semalam attend majlis penyampaian hadiah kat skola Isk . Sekali ngan kira acara konvo utk bebudak pra skolah . Isk kemain excited suh dtg jugaks ...majlis start kol 9 am . Maka nya sempat la tgk Isk naik pentas terima sijil .

Isk ada dapat apa apa adiah tak

Isk tak dapat la mummy . Isk tak cemerlang sangat ( ayat cemerlang tew) ...sikit2 je

Tak pa nanti mummy tunggu kat dewan ya ..nanti darjah 1 Isk blajar la rajin2 lagi


bila dia nampak mummy ngan daddy terus sengeh n happy je dia ...i know how it feel kan ....ingat tak masa kiter kecik2 pun sama kan . Kalau mak ayah tak dtg skolah kemain sedey je hahhaha tp kalau mak ayah dtg rasa cam nak bgtau je semer kawan kawan tew la mak aku ...hiks .
automatik senyum je bila nampak kamera
kena tunggu giliran ....since dia org nih budak2 pra maka acara akan di mulakan ngan dia org
sementara menunggu pengetua berucap then pengerusi PIBG then pegawai pendidikan daerah
maka jadi la cam nih ...............hahhahaha rambu ba rambu ramba hiksssssssss
ok beratur mengikut susunan nama ..since dia S maka nama kat tgh la kan ..kalau A harus kena duk depan skalik ekekke ...so Isk adalah giliran ke 12
lonjong nye anak kuw
tiba giliran Isk ...nama yg paling klasik akakakka
Kemain sonok bebudak nih dapat sijil + bag skola + alat tulis

klas Boeing
comey je bebudak nih ...bila cikgu kata angkat topi masing2 ....kemain je laju dia org ...nasib tak campak ke udara cam org grad university .

muka sedikit kelat sebab mummy duk sebuk amik gamba
gamba awal thn ari tew ...tgk cam na dia dah membesar bila akhir tahun ...hiks
with my anak teruna

Isk sangat malu bila daddy dukung dia pastuh semer kawan kawan dia gelakkan dia hahahha. Sutan kata dia tak pedulik kalau Isk malu ke hapa sebab Sutan walaupun dah anak dua neh dia tetap akan cium mama n papa tak kira di mana je ...kalau jumpa misti peluk cium semer . So dia nak anak anak dia pun sama gaks n dia pun slalu pesan ke Moon . Apa nak malu ...cium anak kan ...and he's right ...lagi pun tew kan dapat mengikat kasih sayang antara anak anak dan ibu bapak .
Isk nasib kamu sama la cam mummy masa skola dulu ....kiter misti nampak very the giant one hahhahahahah .

hiks anak saya besar sebab mesin printer nyer adalah besar harap maklum :)



Dengan ini thn depan anak darjah 1 ...maka Makcik Moon dan Pakcik Moon secara sahnya dah tua hahahhahahha . Selamat bercuti Isk n syoknya dapat bangun lambat ...nak jeles boley takkkkkkkk


ini budak kecik dah tak kecik lagi dah .....


Black pants special offer
SMURF item



8 comments:

lovelypresents4u said...

Salam kak,
Rina tengok si Isk ni yang paling menonjol, sebab dia tinggi gitu.. haha.. tadi baru jer tengok gambar dia masa tahun 2007 kat cameron, skrg dah besar kan kak.. dulu cute, sekarang handsome gituwww.. I likeeeeee...

p/s: kalau ada anak pompuan, teringin nak bebesan dengan kak Moon.. hik hik hik hik..

Anonymous said...

aahla kak moon.. dlm ramai2 tu isk yg paling besar..

Liyana Rahim said...

Isk comel la...hehe

yan said...

anak buah saya darjah 1 orang ingat dah darjah 4..tinggi macam isk..kalau buat persembahan kat pentas orang nampak dia je walaupun dok belakang..=)

mana taknye..kuat minum susu..dah darjah 1 pun kuat minum susu lagi berbotol2..tapi ok la kulit dia cantik bersih walaupun lelaki..nasib la membesar pada paksi-y bukan paksi-x.......

~adeQ~ said...

Kak, anak kita sebaya...jadi saya pun sudah tua juga....nervous giler anak nak masuk sekolah....hahahha...hari2 merangka dan membayangkan kisah tahun depan...ntah apa-apa....=)

Coretan anuar said...

Alahai... Comelnya tengok majlis konvo tadika...

Alin Marlini said...

Kalau Qayyum siap nyorok2 malu nak amik gambar kunun..

Ibu Lala said...

Tahniah isk dah konvo. Comey sgt isk ms kecik. Tp skrg dh hensem.