Wednesday, April 13, 2011

dia dah start mintak baby balik dahh


di suatu malam ....sebelum tido harus la ada sessi sembang2 kan ...tetiba macam2 request nak dgr citer Nabi duk dalam gua nak dengar citer Bawang putih Cili Merah ( Bawang putih bawang merah sebenarnya sesuka je dia tuka jd cili ) ...pastuh duk citer suh cepat2 cerita cam na dia makan ikan tew pastuh semut tlg cr tulang ...pegi tanam jd pokok ..aduuuuu kalau cam tew Isk je la citer senang

Cik Yaya dah lama dah tido ...layan cerita Planet 51 ....ari tew duk suka tgk citer Barbie ...pastuh Toys Story ...nih Planet 51 laks

tetiba setelah sekian lama soklan cepu mas tak kuar

Isk : Mummy cepat la bila mummy nak bg baby nih
Me : Eh kan dah ada baby Rafiq ..
Isk : Ala tew Baby Uncle bukan baby Mummy Daddy ...
Me : Ala sama la tew kan Rafiq kan baby jugaks Isk main la ngan Rafiq
Isk : Isk nak baby Isk sendiri . Yaya dah besar ...Yaya suka buat Isk

Tetiba dia ke perut Moon pastuh gosok2 ...baby bila nak kuar neh ...

Gulpppppp ...baru tingat ari tew ada bgtau dia mummy ada baby ( unfortunately kandungan tew tak jd ...masa ai 7 ++weeks pregnant - kejadian last month ...lupa nak citer ) ...

Alamak apa nak ckp kat dia nih ...ari tew kemain me excited bgtau dia end of Feb ari tew ...yg me ada babby in my tummy . Tapi tew la kan tak der rezeki ....semer tew sudah tersurat . ....

Nanti la Isk bila semer dah ok semer dah selamat nanti mummy cuba kasik adik kat Isk kay




sebab mummy pun tingin gaks ekekekkek ......tetiba pn moon blushing muahahhahaha

2 comments:

♥ QaseH ♥ said...

hehehehe,,,malu2 la kak ni,,,,:)

Orked said...

wah, I like this one... bagus le abang ni... nanti baby dah keluar jangan lupa tolong jaga... jangan pandai mintak je ek? hehhehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...