Thursday, April 07, 2011

URGENT UPDATE : Norma makin lemah

7 april 2011

Talib call kol 12 15am td ...ai dpt rasa cam misti ada tak kena nih . Ya Allah mmg betul ...Talib kata kesihatan Norma makin merosot n dia teramat la lemah . Doc transfer dia masuk ke bilik sebelah ICU utk pantauan rapi ...

Ya Allah permudahkan segalanya bg Norma . Tetiba ai teringat kata kata seseorang tew ...lalu ku mengira hari ....masyaallah ........

Talib sembang ngan mama tadik , suara dia ketar ketar tetiba dia bgtau mama

Ma , Lib takut sangat nih ma . Dalam banyak2 hari ...hari nih la Lib rasa takut sangat

Norma akak akan usahakan utk bawak Rafiq jumpa Norma ... u hang on ya n be strong ya sis

Ai betul2 rasa helpless plus ngan my other half nye date utk operation pun makin hampir ....Ya Allah kuat kan la semangat ku

24 comments:

mamalisa said...

Ya Allah, bantulah hambaMu yg memerlukan pertolonganMu dan permudahkanlah segalanya.

Moon, bawakla rafiq jumpa Norma pleaseeee...

eLYies said...

ya allah ya tuhanku..sembuhkan la penyakit sepupuku seperti sediakala..

angah doakan norma kembali sembuh..huhuh

Filla ~ Kasihs said...

moon..speechless plak aku.. sedih lah.. moon, ko make sure bawak rafiq cepat.. mudah-mudahan norma dapat kekuatan bila rafiq ada di sisi..

fazilzura said...

banyak2 kan bedoa ye moon..

* yies sepupu dgn moon ke?

genny da bomb said...

moga2 semuanya baik2 saja..moga norma ingat kat rafiq n talib n bagi kekuatan kat dia utk terus bertahan...

mummy_ayu said...

semalam baru buat marathon baca pasal norma nie...sedih sgt..apa pun, haraps emuanya ok & norma akan sihat semua...
bila tgk rafiq....lagi sedih....

Aini said...

*speechless*

Moga-moga Norma di berikan kekuatan.

Ya Allah, permudahkanlah segalanya buat hambamu yang memerlukan pertolongan dan perlindungan mu itu.

Amin~

AdanyaKauUntukku said...

moga Norma kembali stabil...
Rafiq....doa tuk mama ye

Anonymous said...

Semoha Norma dpt bertahan. Ya ALLAH, Engkau lindungila Norma.AMIN

Anonymous said...

amin

Diana AR said...

saya doakan yang terbaik untuk Norma dan keluarganya

rose said...

Ya Allah......permudahkanlah segalanya ya Allah...berilah Norma kekuatan ya Allah... ;(

Ayu Safieza said...

;(

"Ya Allahu Rabbuna....Rabbi firlana....wa afu'alana....ampunkan kami sembuhkanlah kami....permudahkanlah Norma dan keluarga....Amen"

Liyanaroxx said...

Kak Mooon,

Saya mengikuti perkembangan kak norma dari awal tapi x penah komen sbb jari tak mampu nak taip kak..tapi hari nih saya kuatkan semangat gak..saya doakan semoga kak norma KUAT bagi menghadapi segala kesakitan..kak moon,bawak rafiq jumpa Kak Norma tau...

Kak Norma..please be strong!!

Fantabulous Mommy said...

Semoga Allah memberi kekuatan kepada patient n juga family.

Sedih sgt bace post2 pasal norma walaupun saya tak kenal lgsg dia.

Bila saya bace blog cik moon saya teringat kat kawan saya yang menghidap sakit yang sama. Tapi Allah lebih sayangkan dia. kami kehilangan dia pada 30 mac lepas.

Saya doakan yang terbaik utk cik moon dan family dan diharap norma sembuh cpt dan dapat hug n kiss anak dia. :'(

shuzana said...

Ya Allah Ya Tuhanku..

Nape shu sedih sangat baca n3 kali ni..

Ya Allah, Engkau permudahkan urusan norma..Engkau panjangkan umur Norma agar Rafiq mendapat kasih sayang dari ibunya..sesungguhnya Engkau Maha Mngetahui segalanya..amin..

Syerah Omar said...

yaAllah menggigil tgn kaki nih kak.sedih sgt2! yaAllah perkenankanlah doa2 hambaMu ini.sembuhkanlah norma!

J.M.R said...

semoga Dia permudahkan segalanya..amin

Bulan Bintang said...

kak norma cepat sihat ye..
kak norma kuat harus kuat tau.. kuat lawan penyakit tu supaya boleh cepat balik.. boleh main main dgn rafiq..

be strong kak norma.
my pray always with u..

Anonymous said...

Norma, doa kami sentiasa mengiringi norma..insyaAllah..Allah Maha Berkuasa..Maha Mengetahui segalanya.. InsyaAllah mggu ni kita jumpa ye..=)- kak moon, sampaikan slm saya pd norma. thanks..

hOtMaMa said...

semoga norma kuat semangat moon! aduhh.. sedihnyer!

Anonymous said...

Ya Allah, berikan semangat kpd norma utk terus bertahan melawan penyakit itu.. Sembuhkan lah penyakit itu. Semoga dapat menjaga anak kecilnya semula.. dan semoga dipermudahkan dalam menghadapi dugaan ini. Amin ya rabbal'alamin.

ezza... said...

semoga allah berikan kekuatan pada norma... walaupun kite xpenah kenal, tapi kupanjatkan doa buat mu teman...

AbbotCottage said...

Fidyah Fatihah utk Noormawati binti Mohd Rasif, Al-Fatihah..amin.