Monday, April 25, 2011

URGENT UPDATE : Norma is +ve for

Dear friends,

I tak tahu cam na nak write this but the result is out

Norma nyer tumor adalah brain cancer stage 4

Be strong ya Talib ...be strong for Rafiq ....

Sorry ai tak ada strength nak tulis ....there's nothing much i can say . But selagi nyawa di kandung badan kita tak patut berputus asa ....kita kena terus kan usaha n bertawakal padanya .

Andai kata kiter tewas in the fighting biar la kerana kiter berusaha rather than just sit and do nothing . Kami sentiasa akan support kowang

26 comments:

Anonymous said...

kak..nnti try cari pengamal darul syifa'..try usaha kat situ..pasal ade sesetengah org yang ade kanser..ade yang sembuh....try cuba..mana tahu dgn izinNya...selagi ade jalan...

Aiza Azril said...

moon...banyakkan bersabar ye....redha ye....insya-Allah kalau kita tetap berusaha pasti ada jalannya...cuba la rawatan as-syifa mcm kawan kita suggest tu kalau bole....

farra8979 said...

Ya Allah, semoga moon sekeluarga tabah menghadapinya.. insyaallah, berusaha lg...

Maya Bakers said...

Ya Allah Moon... banyakkan bersabar yer moon... ini semua dugaan Allah swt.... moon nnt tolong bukak YM yer... mas ader antar message kat situ...

Filla ~ Kasihs said...

harap moon dan keluarga tabah ye moon.. especially Talib, kita usaha tuhan yang menentukan.. kami semua doakan yang baik2 utk norma, talib, moon and family.. amin..

F.A.R.A.H. deeb said...

Betul tu Moon. Bleh cuba rawatan Islam sebab sume penyakit ada ubatnya, insyaallah. Any help YM me. Suami kite perawat under Dato' Harun Din gak. Kite berikhtiar biar Allah yang tentukan.

eLYies said...

ya allah...dah stage 4...semoga dapat melawan penyakit dia tu..amin..semoga norma kembali pulih...

AdanyaKauUntukku said...

Moon..cuba pegi kat Asraf tu Moon..
mana tau kan..
kite berusaha...
mintak penawar ke..what so ever lah..
selagi ada usaha...ila ada contact no kalau Moon nak

fazilzura said...

Tabahkan hati moon, dugaan sume dr NYa.. insyallah , berkat doa org2 yg sygkan dia, moga semangat dia akan kuat ..

* x pasan dh tuko deco umh , zr pun baru baik.. huhuhu a week mc , psl suspek denggi

Anonymous said...

salam,
cuba pegi dekat sini..kita ikhtiar kan..ada kawan pergi sekarang ni dah beransur baik..

http://www.ceragem.net.my/

ckucin said...

Salam, walaupun saya tak kenal moon dan Norma.. tp saya turut rasa sedey.. Moga-moga Allah tunjukkan jalan agar Norma sembuh dari penyakit ni sepenuhnya.. Rasa nak menitis air mata baca entry hari ni..

UyuNs NuRuls said...

pray for your family kak...harap tabahkan hati ....anyway nice blog cantikk ....

marie said...

Moon...banyakkan berdoa dan terus berusaha utk Norma dan hubby moon..semoga dua-dua akan sembuh...Moon cuba try baca tentang Vitamin B17...ada yg ambik treatment ni for cancer dan Allahamdullilah sembuh...kita mencuba, yg menentukan Dia kan...tapi cubalah semua usaha yg terdaya...doa utk moon sefamily

JuJue said...

tak tahu nak cakap apa. cuma doakan yang terbaik untuk semua orang.

ila de cute said...

moon, tak tau nak komen apa...ila n poek doa kan moon sekeluarga tabah hadapi dugaan ni, esp talib n baby rafiq.

aFiFaH aBdUlLaH said...

ya allah.... harap2 korang semua tabah dlm dugaan yg allah bg nie. fifa doakan yg terbaik utk talib, moon, sutan n family..

Anonymous said...

cuba try patagonian maqui juice...ini jus beri. ada org yg ada cancer cuba, insyallah dah sembuh. apa2 pun harapkan yg terbaik utk norma...GB norma

Sue said...

moon, harap norma, talib n rafiq tabah. Kesian kat rafiq, masih kecil tak paham ape2 lagi. Anak buah i dulu penah kena ketumbuhan (tumor kot) betul2 kat tulang tengkok (atas sket, kat kepala), i tgk x-ray dia.. pastu ayah dia bwak berubat tradisional kat sekinchan kot, alhamdulillah terus pulih. Orang tu guna duit syiling untuk pulihkan penyakit. dia lekatkan kat area yg kena tu, umpama duit syiling sedut tumor tu. syiling tu dia lekat bukan guna gam tapi guna ayat al-quran. N syiling tu akan jatuh sendiri bila dah pulih. Kalau nak try, bleh contact i.. nanti i bagi contact org tu...

Liyanaroxx said...

tak tahu nak komen apa...saya kat sini sentiasa doakan kesihatan kak norma..semoga beliau segera sembuh...Amin

shuzana said...

moon..cuba rawatan islam pulak..kite berusaha, hanya Allah yang menentukan segalaNya....

Anonymous said...

for sharing : http://home.earthlink.net/~sdepesa/

Anonymous said...

cuba call insan ini. beliau mampu merawat tumor menggunakan rawatan islam. no telefon nya : 019-2531793

Harum Si Bunga Tulip said...

salam kak moon,mohon izin share entri pasal norma dalam blog saya yer..

Anonymous said...

salam...
tiada apa yang dapat saya katakan hanya melafazkan simpati dan berdoa memohon kesejahteraan kalian, mohon agar diberikan kekuatan untuk menghadapi dugaan.....amin.....

Anonymous said...

kak moon banyak2 bersabar ye .. ad hikmah d sebalik neh . sy rase ad betul jgk , akak pergi ke darussyifa' .. about 2 days ago sy ad pergi ke darussyifa' teman my mom berubat . ustaz tuh ad ckp , patient yg pnah berubat dgn die ad kanser. patient tersebut dh xbleh berbuat ap2 .. tp alhamdulillah . after treatment pesakit tersebut beransur pulih . cube la akak ikthiar . insyallah setiap masalah ad jalan penyelesaian ye . be strong akak n your famly .. to abg talib , sy amat kagum dgn abg .. kak norma sy doa kan semoge akak cepat sembuh dan hidup bahagia bersama rafiq dn abg talib ..
amin ,.

AbbotCottage said...

Fidyah Fatihah utk Noormawati binti Mohd Rasif, Al-Fatihah..amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...