Monday, April 11, 2011

Update -Norma HWD HKL day 42 ,High Depency Ward day 4

11 April 2011

Alhamdulilllah Norma stabil but still sangat lemah . Hari nih adalah hari ke 4 Norma di wad HDW and masih menggunakan bantuan alat pernafasan . Insyaallah hari nih doc akan cabut oksigen dia , rasanya Norma dah kuat utk bernafas sendiri .

Operation kali ke 4 Norma hari tew , doc telah cuci luka dia . Doc kata dalam tew ada nanah sebab tew ada infection . So selagi infection tak hilang selagi tew la doc kena monitor ...kalau terjadi lagi infection doc akan kena bukak balik . Mintak2 la tak kena operate dah ...sian sangat kat Norma .

...sabtu Moon ke HKL lawat Norma sekalik ngan Ila ...Thanks Ila n Poek ...susah2 dtg ...siap bawak bekalan makanan lagi . Habis licin Talib makan ur lasagna Ila ....then masa makan dia sebut nih

Sian Norma ...dia baru belajar nak wat Lasagna nih utk Lib ...tak sempat dia masak utk Lib dia dah sakit .

Me kalau dah jumpa geng misti akan ada teman nanges punya ...me n Ila siap nanges2 lg . Yg tambah sedey bila kita org duk sembang ngan Norma kasik kata perangsang tetiba air mata dia mengalir ...terus me n Ila pun menitik kan air mata ...


Many many thanks to Smk Benut Pontian Johor sebab ramai cikgu2 dtg lawat Norma on Friday dan terima kasih banyak banyak atas sumbangan yg di hulur kan . Talib sekeluarga ucap kan banyak2 terima kasih .

Thanks ya auntie2 n uncle2 semua


* pic Rafiq nih credit to my Bg Lan ...dia snap pakai phone dia ...moon soluk dr FB dia ekekke

10 comments:

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. singgahla ke blog saya ;)

BA said...

kak moon.

saya ni hari2 baca update norma tu. walaupun tak kenal tp saya ni yg sibuk menangis depan laptop ni haa.

akak blh bagi alamat? saya ingat nak pos barang utk baby rafiq.


BA

Alyn Aellynn said...

kak moon,

malam td kita mimpi norma. terjaga dr tidur terus rase risau kat norma. sampai tak boleh tidur malam td. time tu gak bukak blog ngan fb akak kot2 ada update. ni baru baca.. alhamdulillah. mudah-mudahan norma pulih secepat mungkin.

Aapitz said...

waahh..bam2 nyer pipi dier. Raser nak gigit jer.. Tapi mmg ikut muka mama dier laaa...

The Diary of a Teacher said...

noma, semoge noma kuat. rindunye kt ko.

happy2gether said...

Moon,mmg kalau tgk Norma/tgk Rafiq rasa sayu sgt...tapi berat mata memandang berat lagi bahu yg memikul...dgn adanya kwn2 yg dtg melawat sedikit sbyk mungkin Norma akan makin kuat...insyallah...kita sama2 berdoa utk kesembuhan Norma...

Miss Moon said...

BA ,

please pm me kat FB kay ...nanti akak kasik alamat

Sofu said...

salam moon,

sofu n friend kt office dok follow up ngan blog u baca kisah Norma..kekadang tu bertakung gak air mata bila baca part2 yg syahdu2 tu..moga Norma akan cpt smbuh n dpt bersama ngan talib & rafiq...
geram tgk pipi rafiq..

shilafaizz said...

ghewammmmnye ngan rafiq nih..:) geget kang.

AbbotCottage said...

Fidyah Fatihah utk Noormawati binti Mohd Rasif, Al-Fatihah..amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...