Friday, April 08, 2011

Update -Norma HWD HKL day 39

8 April 2011

Semalam buat kali ke 4 Norma masuk ke dewan bedah . Due to keadaan dia yg makin lemah doc terpaksa bukak balik kepala dia n tgk apa masalah nya . Kot ada sebarang internal bleading . Norma di kejarkan masuk ke dewan bedah kol 12 tgh hari semalam

Moon n Sutan baru je selesai berurusan ngan doktor di hospital Serdang terus rush ke HKL . Mama pagi2 dah pergi ke HKL . Norma di temani ibu nya n Talib kat sana .
Norma stabil . Masih menggunakan 100% bantuan pernafasan . Dia lom sedar lg masa kami lawat dia .

Insyaallah hari nih dia misti ok .

Cikgu2 dr sekolah Benut akan dtg lawat norma hr nih ...many many thanks in advance

i would also like to thank to all my fellow friends n readers yg sudi lapang kan diri jenguk Norma . Kowang nih baik la walaupun kiter tak pernah bersua muka but yet kowang sangat baik hati hulurkan bantuan . Murah rezeki Rafiq . Hanya Allah yg dapat membalas jasa kowang n doa kalian ...thanks

6 comments:

Anonymous said...

everyday tgk update kak moon psal kak norma..doa saje yg dpt sy beri..be strong kak norma.

AdanyaKauUntukku said...

Semoga Norma cepat semboh ..baik seperti sediakala..banyak sungguh dugaan mama Rafiq

rose said...

kak moon...hari2 rose tgk blog akak sbb nak tau psl perkembangan norma, doa saja yg dpt sy beri...teringin nk menziarah norma di HKL, tp masih belom berkesempatan, sy harap norma kuat melawan dugaan ini demi rafiq.."ya Allah..pnjangkan lah umur Norma supaya dia boleh mmberi kasih sayang sepenuhnye kpd Rafiq..kasihanilah anak itu ya Allah dia masih terlalu kecil..." ;(

Anonymous said...

kak, bleh x akak bg kat wad mne norma ni brada.. sy teringin nk jenguk kwn lame sy ni... sy bru tau td..

klu akak senang, bleh x bg info tu dlm fb sy.. Hadzir Haron.. sy akn add akak mlm ni.. ksian sy tgk dia.. lebih2 lg dia ade ank kecik.. huhu

Thanks
Hadzir

safuraa said...

ari2 bukak blog akak........semalam masa nak tidokan anak teringat pulak kat norma ne...mcm mane keadaan dia....suruh adik bukak...kot2 ada update terkini......semoga norma cepat sembuh............

AbbotCottage said...

Fidyah Fatihah utk Noormawati binti Mohd Rasif, Al-Fatihah..amin.